Screenshot/Youtube

PREOZBILJNO SHVATIO KEČERE

NEZAPAMĆENI SKANDAL Isceniranu kečersku borbu pretvorio u rijeku krvi, razbio suparnika...

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.08.2016. u 15:05

 • Američki mediji bruje o novom skandalu u kojem se našao UFC-ov teškaš i kečerska zvijezda Brock Lesnar. Samo nekoliko tjedana nakon UFC-a 200, ali i nakon što je pao na doping testu, Lesnar je ponovno šokirao javnost, piše Fightsite.

  Ovaj put na WWE SummerSlamu gdje je snage odmjerio s Randyjem Ortonom kojeg je svladao tehničkim nokautom. Mali problem jest što je Lesnar svoj posao shvatio preozbiljno te je Norton, prema pisanju američkih medija, zaista žestoko stradao u tom dvoboju.

  Na kraju meča Brock je GNP udarcima i laktovima udarao po Nortonu te mu je doslovno otvorio  glavu. Iako se takve situacije planiraju unaprijed u WWE-u, te su pomno iscenirane, ovaj put je krv je potekla u potocima. Zavladala je vidljiva panika oko ringa, a čak su i dežurni liječnici potrčali Ortonu u pomoć.

   

  Skandal je vrlo brzo na društvenim mržama prokomentirao i Mark Hunt, posljednji Lesnarov protivnik u UFC-u i veliki neprijatelj od kada se saznalo da je bivši UFC prvak pao na doping testu.

  - Za ovo bi trebao biti suspendiran do kraja života, također - napisao je Hunt dodajući ikonice koje predstavljaju “špricu”, odnosno sugreriraju da se ovo dogodilo zbog uporabe steroida.

  Za sada nema službenih rekcija…

  Iz drugih medija