Screenshot: Instagram

ONA SE I DALJE NE PREDAJE

NIJE ZA ONE SLABIJEG ŽELUCA - LJEPOTICA KOJA JE TREBALA POSTATI 'SLJEDEĆA VELIKA STVAR' ZAVRŠILA DEMOLIRANA LICA: 'Više nikada neće biti ista...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.10.2017. u 08:08

 • Heather Hardy je trebala biti sljedeća 'velika stvar' u Bellatorovom ženskom rosteru, no, onda se dogodio protekli vikend i demoliranje ove proslavljene boksačke profesionalke od strane potpune anonimke i MMA debitantice Kristine Williams.

  Williams nije samo pobijedila Hardy, onda ju je doslovce prebila do te mjere da su neki poznati MMA komentatori ustvrdili “da više nikada neće biti ista nakon ovog poraza”. No, Hardy je tvrd orah što je u mnogo  navrata pokazala i dokazala kroz svoju vrlo uspješnu profesionalnu boksačku karijeru, piše Fight Site.

   

  Odmah nakon što je demolirana od strane Williams, Hardy se obratila svojim fanovima na društenim mrežama te je najavila brz i uspješan povratak. “Gledajte me kako se vraćam jača nego prije!”, poruka je koja se može iščitati iz njezine poruke.

   

  “Žao mi je što sam vas sve razočarala. Dala sam sve od sebe te se nadam da se to vidjelo. Radije bih izgubila, nego da gledatelji dobiju dosadnu borbu jer cijenim svoje fanove, trenere, prijatelje i obitelj. Čestitke Kristini Williams koja je imala odgovor na sve što sam ponudila te večeri.”

   

  “U slučaju da se neki od vas pitaju… Da, vratit ću se! Ništa ne može izbiti borbu iz mene, čak niti ovaj slomljeni nos. Znala sam u što se upuštam kada sam krenula u ovaj sport. Ovo sve je velik rizik, ali i dugačko putovanje. Vidjet ćete koliko sam čvrsta i otporna. Gledajte me kako se vraćam!”, napisala je u Instagram postu koji je oduševio MMA javnost.