Tomokazu Tazawa/Getty Images
KRENULO JE

NITKO NIKAD NIJE OVAKO IZVRIJEĐAO VELIKOG FEDORA EMELIANENKA 'Ne pušim njegovu glumu! Iza Fedorove glupave face se skriva ljudsko smeće!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. svibanj 2018. 16:03

Krenulo je! Chael Sonnen je pričekao nekoliko dana, a onda je odlučio krenuti u svoj “trash talk” rat protiv Fedora Emelianenka, svog protivnika u polufinalu Bellatorovog Grand Prixa teškaša!

Čovjek koji je doslovno izmislio “trash talk”, kada govorimo o slobodnoj borbi, se očito neće suzdržavati niti kada je u pitanju njegov antipod – Fedor Emelianenko. Naime, upravo je Rus poznat kao jedan od najtiših i najkorektnijih boraca koji nikada u karijeri nije rekao ništa loše o svojim protivnicima. Baš zato su se analitičari i pitali hoće li se Sonnen odlučiti za napad s obzirom da je za pravi “trash talk” rat ipak potreban partner.

Odgovor je stigao ovaj tjedan kada je Sonnen odlučio krenuti u ofanzivu. I to u emisiji “The MMA Hour”, piše Fight Site.

“Ne znam baš o čitavom tom poštovanju i tim stvarima. Meni se on čini kao jako korektan tip. Ne želim pokušati ga ovdje diskreditirati, ali sve to što on radi je gluma! Nastup, zar ne? Svi ti borci rade na svojoj predstavi, a on ju je pronašao. Pronašao je nešto malo u tom kao poštovanju protivnika i nekakvoj skromnosti koju glumi. Pokušava izgledati uvijek kao neki glupi patuljak kojeg intervjuira njegov prevoditelj, tu je i Snjeguljica negdje… Možda neki drugi to puše, ali ja nisam jedan od tih”, smatra Sonnen uspoređujući Fedorov nastup s bajkom.

Rusa ne smatra niti skromnim, niti poštenim. Dapače, u prošlosti je više puta napadao Fedora zbog mečeva u Prideu koje smatra namještenima. Sada je otišao korak dalje…

“Nisam uopće impresioniran njegovom glumom i ne pušim je. Na kraju dana, iza tog malog glupavog pogleda na njegovom licu i te male kretenske ćelave glave je prljavi MMA borac. Baš kao što sam to i ja. Možda može prevariti neke druge i staviti tu masku na facu i pretvarati se: Da, ja vjerujem u boga, to je moja stvar, ja to predstavljam…”, dodao je Sonnen i zaključio:

“Čovječe, ulaziš u čelični kavez, gol si i pokušavaš nekoga prebiti. Ti si smeće ljudsko, baš kao i ja!”

Nemojte očekivati odgovore na ove uvrede i prozivke je oni sigurno neće stići od strane legendarnog Emelianenka.

Drugo polufinale Bellatorovog Grand Prixa teškaša čine Matt Mitrione i Ryan Bader. Konačnog pobjednika bi trebali dobiti na jesen.

Linker
23. travanj 2024 22:16