Instagram
NAJTEŽA BORBA BIVŠEG PRVAKA

'NJEGOVO JE PONAŠANJE SVE VIŠE ZASTRAŠUJUĆE, BOJIM SE DA BI NAS MOGAO UBITI...' Teški psihički problemi pogodili MMA zvijezdu, oglasio se i Dana White

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2019. 12:41

Loše vijesti stižu za sve fanove UFC-ovog “contendera” i bivšeg privremenog prvaka u lakoj kategoriji Tonyja Fergusona. Psihičko stanje “El Cucuya”, barem ako je suditi prema izjavama predsjednika UFC-a Dane Whitea, nije najbolje. Fergusona ćemo radi toga teško gledati u kavezu tako skoro…

U ponedjeljak je otkriveno kako je UFC ponudio Al Iaquinti meč protiv Fergusona, a White je objasnio pojedinosti u razgovoru s Kevinom Ioleom, prenosi Fight Site.

“Tony me nazvao nakon što je odlučeno da će se Holloway boriti protiv Poiriera i rekao mi je: ‘Što je sljedeće za mene?’. Ja sam mu rekao da se može boriti protiv Al Iaquinte. Pitali smo Ala, Al je bio zainteresiran. Ali realnost je ta da Tony u ovom trenutku ima mnogo osobnih problema koje mora riješiti. Mislim da ne bi bilo najpametnije da se sada bori, ne bi bilo u njegovom interesu. Mora riješiti osobne stvari prije svega…”, izjavio je White.

Oct 6, 2018; Las Vegas, NV, USA; Tony Ferguson (red gloves) celebrates after beating Anthony Pettis (blue gloves) during UFC 229 at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports - 11393720
USA TODAY Sports

Podsjećamo kako je Fergusonova spruga prije nekoliko dana zatražila zabranu pristupa za svog supruga nakon niza incidenata u kojima je morala reagirati policija. Iako Ferguson nije bio agresivan u svim incidentima, njegova supruga se bojala za njegovu sigurnost i njegovo mentalno zdravlje, koje posljednjih mjeseci nije najbolje. U incidentu koji je prelio čašu “El Cucuy” je odgurnuo svoju suprugu i njezinu majku te je nestao s njihovim 2-godišnjim sinom bez da se javljao punih 6 dana.

“Njegovo ponašanje je sve gore i sve više zastrašujuće. Bojim se da će tijekom neke epizode ubiti mene, našeg sina ili sebe”, izjavila je Cristina Ferguson.

Do 22. ožujka bi se trebala provesti istraga, a 5. travnja saslušanje na kojem bi se trebalo saznati više detalja i koja je budućnost UFC zvijezde.

Linker
15. travanj 2024 20:38