REUTERS
NIJE IZDRŽAO

NOVI DIVLJAČKI ISPAD NAJVEĆE ZVIJEZDE BORILAČKOG SPORTA Irac šakama odgovorio na bolnu provokaciju? Više svjedoka potvrdilo veliki incident

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2019. 01:10

Conor McGregor mogao bi se naći u novim pravnim problemima. Najveća svjetska borilačka zvijezda vratila se u Dublin te se čini kako je proteklog vikenda sudjelovao u incidentu unutar jednog ugostiteljskog objekta. Kako prenose mediji, Conor je udario jednog gosta lokala nakon što mu se ovaj obratio, Fight Site.

Vijest o incidentu donosi Irish Mirror. Oni su došli do informacije kako je muška osoba policiji prijavila fizički napad od strane Conora McGregora, a on se dogodio ove subote. Gardai (irska policija) su potvrdili kako istražuju napad koji se dogodio u navedenom baru, no nisu potvrdili kako je osumnjičena osoba najpopularniji irski sportaš.

Screenshot / Instagram

Nekoliko svjedoka javilo se medijima te su svi izjavili kako su vidjeli McGregora i ono što je učinio. Neka zajednička priča glasi tako da se McGregor u pubu nalazio s društvom te je plaćao runde viskija na šanku. Njegovo ponašanje nije najbolje “sjelo” ostalim gostima. U jednom trenutku obratio mu se gost puba, rekavši mu kako ga je Rus razbio, misleći na borbu protiv Khabiba Nurmagomedova. Prema izjavi jednog gosta, u lokalu nije bilo puno ljudi, a spomenuti muškarac je redovni gost istog. Conoru McGregoru se ta provokacija nije svidjela te je fizički nasrnuo na ovog, udarivši ga šakom.

LONDON, ENGLAND - JULY 14:  Conor McGregor during the Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour at SSE Arena on July 14, 2017 in London, England.  (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)
Matthew Lewis/Getty Images / Getty Images
McGregor

Ovo je drugi McGregorov sličan incident u kratkom vremenskom razmaku. Prošlog mjeseca razbio je i otuđio telefon fana koji ga je pokušavao fotografirati. U međuvremenu su se ponovno pojavile informacije o optužbama za seksualni napad, no tako što još uvijek nije potvrđeno. U svakom slučaju, “Notorious” uz sebe ima itekako velik broj pravnih problema. S druge strane, čini se da mu u poslovnom životu ide jako dobro, dok je borilački trenutno u situaciji gdje nitko ne zna kako će se rasplesti situacija oko njegovog umirovljenja ili povratka. Prošlog tjedna u prvom planu bio je zbog vrlo neukusnih uvreda upućenih Khabibu Nurmagomedovu putem Twittera.

Conor McGregor spomenute je večeri bio na amaterskom borilačkom eventu u Clondalkineu, što je zapravo predgrađe Dublina. Čak se i hotel u kojem je boravio pohvalio time na njihovim Facebook stranicama.

SPORTSKE NOVOSTI OD SADA I NA INSTAGRAMU! KLIKNI OVDJE

Linker
20. travanj 2024 07:58