Leah Millis / REUTERS
PODIJELIO ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU

NOVI UFC-OV PRVAK U VELTERU ISPUNIO SVOJE OBEĆANJE PREMA DONALDU TRUMPU 'Što sam obećao, to sam i izvršio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 16:51

Što god mislili o njemu, Colby Covington je ispunio svoje obećanje dano nakon što je postao privremeni UFC prvak u velter kategoriji.

Amerikanac je, naime, u četvrtak stigao američkom predsjedniku Donaldu Trumpu “u službeni posjet” u Bijelu kuću u Washingtonu, piše Fightsite.hr.

Nakon sastanka, dvojac se zajedno fotografirao, a prvi čovjek Amerike je sa sretnim osmjehom na licu pozirao s Covingtonovim pojasem privremenog UFC prvaka u velter kategoriji.

“Ono što sam obećao, to sam i izvršio”, napisao je Covington u objavi nakon što je podijelio s javnosti fotografiju s predsjednikom.

No, nije Covington bio jedini “UFC-ovac” koji je u četvrtak viđen u Bijeloj kući. S njim je u posjetu Trumpu stigao i čelnik UFC-a i predsjednikov dugogodišnji prijatelj Dana White.

White se nije javno očitovao o svom posjetu predsjedniku SAD-a, ali su neki novinari prenijeli i njegovu fotografiju s Trumpom.

Zanimljiv je još jedan detalj u čitavoj priči. White i Covintgon posljednjih dana nisu u najboljim odnosima, a preko medija je predsjednik UFC-a prijetio svom prvaku da bi mogao ostati bez privremenog pojasa prvaka. No, očito je kako je i ta “ratna sjekira zakopana” i kako su se dvije strane pomirile ovim zajedničkim posjetom Bijeloj kući.

Covington ima čak šest pobjeda u nizu, a među njima su one protiv Demiana Maie i posljednje Rafaela Dos Anjosa kojom je i stigao do vrijedne titule. To je ujedno bio i njegov posljednji nastup. Pojas je osvojio na UFC-u 225 u mjesecu lipnju.

“Bilo je zadovoljstvo napokon se sastati s vama g. Predsjedniče. Hvala vam što uvijek stavljate Ameriku na prvo mjesto!”, zaključio je Covington u svom Instagram postu.

Linker
23. travanj 2024 12:54