REUTERS/Steve Marcus
PLANIRA LI IRAC DRUGU BORBU?

'ODJE*I, NEMA TU MJESTA ZA TEBE, DEČKO!' Najveća zvijezda MMA-a žestoko odbrusila na velikodušnu ponudu Floyda Mayweathera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2018. 19:22

Čini se kako je Conor McGregor odbio velikodušnu ponudu svog suparnika Floyda Mayweathera da kod njega u dvorani trenira kada stigne u Las Vegas na meč protiv Khabiba Nurmagomedova.

Podsjećamo kako je slavni boksač u intervjuu za TMZ Sports u ponedjeljak biranim riječima govorio o bivšem UFC prvaku. Nahvalio je njegovu kvalitetu, a onda mu je ponudio i dvoranu za trening, prenosi Fight Site.

“Gdje se meč održava? U Vegasu? Ako je tako, onda ću možda porazgovarati s Danom (Whiteom op.a.). Ili ću žicati Conora par karata! Kada Conor stigne u Las Vegas, mogu mu ponuditi i svog trenera. Znam da UFC ima svoje zdanje ovdje, ali Conor može raditi i u Mayweather boksačkom klubu.”, izjavio je boksač.

Irac je sve pratio i dao svoj komentar ili bolje rečeno odgovor preko društvenih mreža. Dojam je da ne želi ulaziti u dobre odnose s Mayweatherom…

“Jebeš Mayweathere, osim Seniora i Rogera. Nema ovdje mjesta za tebe dečko. Ili napravi korak naprijed, ili odstupi”, napisao je u poruci.

Što ona točno znači i na što je mislio, nije potpuno jasno. Analitičari su odmah zaključili da Irac negdje u budućnosti planira revanš protiv Mayweathera pa namjerno želi zadržati tenzije kako se suparništvo ne bi rasplinulo, a time i interes za neki budući međusobni dvoboj. Bio on u boksačkom ringu ili MMA kavezu.

“Notoriousa” sada očekuje obračun protiv Khabiba Nurmagomedova za titulu koju je nekoć već imao u svom vlasništvu, onu u lakoj kategoriji. Meč se održava 6. listopada u Las Vegasu na UFC-u 229.

Linker
24. travanj 2024 18:53