screenshot
NOVI IZAZOV

ODLUKA O MIROVINI OVISIT ĆE O ISHODU U JAPANU Cro Cop najavio meč s protivnikom 'gladnim pobjeda i novca', ali i odbio iznijeti detalje o ozljedi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2018. 20:47

Hrvatski borilački veteran MirkoCro CopFilipović je danas odradio “media day” uoči RIZIN-a 13, koji je na rasporedu ove nedjelje 30. rujna. Filipovića u novom nastupu u japanskoj Saitama Super Areni, a ujedno 51. profesionalnom MMA meču u karijeri, čeka Amerikanac Roque Martinez, piše Fight Site.

Mirko je sjeo u “racing” stolicu i vrlo strpljivo odgovarao na pitanja mnogobrojnih japanskih novinara koje je na početku zanimalo njegovo zdravstveno stanje. To je i razumljivo s obzirom da je Filipović prije samo nekoliko mjeseci odradio zahtjevnu operaciju koljena. Upitan kako je sada koljeno, Cro Cop odgovara:

“Ne želim u ovom trenutku govoriti o svojoj ozljedi. Jedino bitno je da sam se oporavio od operacije. Čak i prije nego što sam otkrio neke detalje o ozljedi sam čuo razne priče, a to nije dobro. Stoga u ovom trenutku ne želim precizirati nikakve detalje”, objasnio je Cro Cop.

Novinare je zanimalo i Mirkovo mišljenje o Roqueu Martinezu koji dolazi s otoka Guam u Pacifiku.

“Radi se o mladom borcu koji je gladan i pobjeda i novca u svojoj karijeri. Znam da sanja o velikoj pobjedi u RIZIN-u, ali niti ja ne planiram izgubiti u RIZIN-ovom ringu. Roque nije dostigao nivo na kojem sam ja. On je svakako mlađi od mene, ali ja vjerujem da sam ja u boljoj formi. To ćete i vidjeti u nedjelju”, objašnjava Filipović.

Upitan o potencijalnim protivnicima u narednim nastupima za RIZIN, Filipović odgovara kako se sada fokusira na ovaj meč.

“Želim pobijediti ovaj meč i to je ono na što se sada koncentriram. Naravno, želim odraditi što bolji posao i biti što bolji u ringu kao i obično.”

Je li originalni plan o umirovljenu na kraju ove godine prolongirao ili ne?

“To će naravno ovisiti o rezultatu ovog meča u nedjelju. U ovom trenutku nisam još uvijek ništa odlučio”, odgovara Filipović.

Linker
16. travanj 2024 20:50