Screenshot: Youtube
U IŠČEKIVANJU BORBE

ODRAĐENO JE SLUŽBENO VAGANJE ZA SPEKTAKULARNU BORBU McGregor pokušao nogom udariti Nurmagomedova, došlo je do meteža

Odrađeno je službeno vaganje uoči spektakularne borbe Nurmagomedov - McGregor
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2018. 11:10

Zasigurno je pao kamen sa srca čelnicima UFC-a kada je njihov prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov stao na vagu koja je pokazala točno 70 kilograma na današnjem službenom vaganju UFC 229 spektakl piše Fightsite.hr.

Rus je, naime, bio “slaba karika” za koju se vjerovala da bi mogla pasti na službenoj vagi i ugroziti čitavu priredbu. Dapače, čelnici UFC-a su vrlo mudro odlučili na isti popis borbi plasirati Tonyja Fergusona i Anthonyja Pettisa – dva bivša prvaka koja imaju legitimno pravo uskočiti u šampionski “main event”, ako nešto pođe po krivu.

No, Nurmagomedov je bio jedan od prvih boraca koji su došli na službeno vaganje i bez posebnih problema ga je prošao s točno 70.00 kilograma. Pred sam kraj dozvoljenog vremena za izlazak na vagu pojavio se i Irac Conor McGregor. I on je bio precizan te je na pozornicu izašao s gotovo jednakom kilažom kao i njegov protivnik (69.80 kg).

Na vaganju je inače došlo do manjeg incidenta. McGregor je u jednom trenutku nogom pokušao udariti Nurmagomedova, dok ih je veliki gazda UFC-a Dana White razdvajao.

Uslijedio je manji metež, a većih posljedica nije bilo.

Linker
24. travanj 2024 18:47