Screenshot (YouTube)
JE LI PAK MALO PRETJERAO?

'OVO ĆE VAS IZBEZUMITI - STIŽE VELIKA VIJEST! Khabibov menadžer najavio senzaciju: Kome je u interesu da prvak UFC-a sjedi na klupi?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2018. 13:03

Još uvijek se ne zna kakve će sve posljedice Khabib Nurmagomedov snositi radi divljačkog ponašanja nakon UFC-a 229 i pobjede protiv Conora McGregora. Atletska Komisija u Nevadi je produljila suspenziju do završetka istrage te je Rusu odmrznula samo dio honorara.

Konačna odluka o dužoj suspenziji koja bi u konačnici mogla iznositi i više od godine dana, će stoga pričekati. Baš kao i sankcije za Conora McGregora koji nije amnestiran odgovornosti, piše Fight Site.

No, ako pitate njegovog menadžera kontroverznog Ali Abdelaziza, on tvrdi da ima “vijesti koje će vam oduzeti pamet”…

S obzirom da su menadžer i agenti skloni pretjerivanju, uostalom to im je i u opisu posla, ovakve objave ne bi niti prenosili na našem mediju. No, povijest nas je naučila da i ovakve objave moramo uzimati ozbiljno.

Sjetimo se slične najave Malkija Kawe, još jednog kontroverznog menadžera, koji se brine za karijeru Jona Jonesa. On je u sličnoj objavi tvrdio da ima izuzetno važne vijesti koje će nas srušiti s nogu. I to u trenucima kada se iščekivala konačna presuda u Jonesovom doping skandalu.

Malo tko je vjerovao da bi se bivši prvak praktički mogao izvući bez kazne jer je izrečena suspenzija u trajanju od 15 mjeseci praktički samo duži odmor u odnosu na ono što je “Bones” zapravo trebao dobiti (4 godine prema važećem pravilniku). Ali Jones je obećao da će surađivati s Komisijom i u budućnosti što je potaknulo špekulacije da je postao njihov špijun, pa mu je na temelju toga i drugih olakotnih okolnosti izrečena znatno kraća kazna.

Tako bi moglo biti i s Nurmagomedovim. Nikome nije u interesu da UFC prvak sjedi na klupi. Niti UFC-u, niti Khabibu i njegovom timu, ali da budemo iskreni niti Atletskoj Komisiji koja zarađuje ogroman novac upravo od evenata s mega zvijezdama kao što je on.

Stoga se pripremite… velika vijest stiže!

Linker
20. travanj 2024 09:31