Screenshot
NEKAŽNJENI DOPING

'OVO JE NAJLUĐA STVAR KOJU SAM IKAD VIDIO' 'Jon Jones je takva prljava varalica, da ga je čak i Lance Armstrong popljuvao! USADA je laž!'

Bivši UFC prvak u poluteškoj kategoriji, a možda i budući šampion, Jon Jones, čini sve kako bi popravio imidž varalice koji je zaradio nakon još jednog doping skandala. “Bones” je, podsjećamo, pao na doping testu, ali ponovno tvrdi da je nevin i podršku je dobio od strane UFC-a, ali i USADA-e koja vjeruje da je bivši šampion čist, odnosno da se radi o dopingu zbog kojeg je već odslužio 15-mjesečnu kaznu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2018. 19:45

Noćašnju press konferenciju uoči UFC-a 232 je iz topline svog doma pratio i čovjek koji će nakon tog eventa ostati bez svog pojasa u poluteškoj kategoriji. Dvostruki UFC prvak Daniel Cormier je pažljivo gledao što se događa na posljednjoj “presici” prije eventa u Inglewoodu. I ono što je vidio mu se očekivano nije svidjelo.

Bahati Jon Jones, bahati Dana White, prebacivanje loptice na Jeffa Novitzkog, niti jedan konkretan odgovor, samo spinovi i teorije koje tek ljudima iz UFC-a imaju smisla…

Tako nekako je i Daniel Cormier vidio ovu lošu predstavu Whitea i Jonesa koji su svojim pristupom izazvali gnjev ionako razočaranih UFC fanova. Komentirajući ono što je vidio na konferenciji Cormier je spomenuo slavnog biciklističkog asa Lancea Armstronga koji je na kraju karijere postao “anti-doping zviždač” priznavši da je čitavu karijeru koristio nedopuštena sredstva. Armstrong je danas jedan od onih koji se bore za čišći sport i poštenije natjecanja…

“Lance Armstrong je popljuvao UFC-ovog direktora Jeffa Novitzkog zbog situacije s Jonom Jonesom”, napisao je DC komentirajući noćašnju press konferenciju uoči UFC-a 232.

“Popljuvao” je možda preteška riječ, ali da je kroz riječi rekao što misli o čitavoj situaciji, može se jasno iščitati.

Armstrong je najprije podijelio “tvit” donedavnog UFC-ovca Tima Kennedyja koji se osvrnuo na Jonesov doping skandal i UFC-ovo očigledno zataškavanje istog. Kasnije je čitavu situaciju prokomentirao u jednom Instagram postu.

“U karijeri profesionalnog borca koja traje skoro 20 godina nikad nisam vidio takvo ponižavanje fanova od strane UFC-a i Dane Whitea, kao i gubitak kredibiliteta USADA i indiferentnost prema ostalim borcima koji se dogodio ovog tjedna”, stoji u Kennedyjevoj objavi.

Sama činjenica da je Armstrong podijelio Kenndyjev “tvit” znači da se s njim slaže, a ako je netko stručnjak u zataškavanju zlouporabe dopinga i zna kako se i kada to čini, onda je to definitivno bivši biciklistički prvak.

Cormier je kasnije dodao na svom Instagramu…

“Ovaj tip Jon Jones je takva prljava varalica, da ga je čak i Lance Armstrong popljuvao. Lance se vjerojatno pita gdje je bio Jeff kada sam ja bio u govnima. Kako je samo Jones pretvorio Jeffa Novitzkog u svoju kujicu. Ovo je najluđa stvar koju sam ikada vidio. Ljudi mi šalju klipove Jonesa kako je noćas na press konferenciji bio arogantan. To je jedan ludi crnac. USADA je laž!”

Linker
17. travanj 2024 00:24