Screenshot: Twitter
TO BI BIO KORAK UNAZAD

OVO JE TEŽAK UDARAC ZA STIPU MIOČIĆA Evo kakvo je 'poniženje' UFC pripremio hrvatskom prvaku, najvećem u povijesti ove organizacije!

UFC je tako najboljem teškašu u povijesti promocije naumio suprotstaviti Curtisa Blaydesa i već su mu poslali ugovor s njegovim imenom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2018. 15:54

UFC-ov borac u teškoj kategoriji Curtis Blaydes ponovno se obratio Stipi Miočiću preko svog službenog Twittera i praktički otkrio da je upravo on sljedeći protivnik kojega je UFC namijenio hrvatskom borcu. Blaydes je u utorak napisao:

“Znam da ti je UFC ponudio meč, nadam se da ćeš pristati na njega Stipe. Mislim da bi naš meč bio sjajan dodatak popisu borbi na eventu koji slavi 25. godina UFC-a.”

Ova poruka znači kako UFC uopće niti ne razmišlja o revanšu između Miočića i Cormiera, piše Fight Site. Očito su pripreme za dvoboj DC-ja i Brocka Lesnara već uznapredovale, a hrvatski dvostruki prvak bi u veljači iduće godine, kako je i planirao, trebao braniti titulu protiv WWE zvijezde.

UFC je tako najboljem teškašu u povijesti promocije naumio Curtisa Blaydesa i već su mu poslali ugovor s njegovim imenom.

Osim ove dvije rečenice, Blaydes je ostavio i “hashtag” – “UFC Denver” što dodatno otkriva kako UFC planira Miočića i Blaydesa staviti na popis borbi Fight Night priredbe u Denveru, koja je zakazana za 10. studeni,

Ono što je još poraznije za Stipu jest da se već zna “main event” te priredbe, što znači da će dojučerašnji teškaški kralj biti “predborba” Frankieju Edgaru i Korean Zombieju.

Sudeći prema izjavio koju je Miočić dao u nedjelju, njega niti jedan drugi meč osim Cormiera, pa tako niti onaj protiv Blaydesa, ne zanima. “Vatrogasac” je uvjeren da će dobiti svoj revanš, a ne planira se boriti protiv bilo koga drugoga.

“Ne, neću se boriti protiv nikoga drugoga. DC je sljedeći i to je to!”, jasan je Miočić i zaključio:

“Gledajte, da, želim revanš. Znam i da se Cormier želi ponovno boriti protiv mene, a ja želim svoj pojas ponovno u svojoj vitrini. To nije bila moja noć, ali ja sam bolji borac od njega. Znam da sam bolji borac. Uhvatio me dobrim udarcem. Što ću napraviti oko toga? To da se to nikada više neće ponoviti.”

Sasvim je jasno da UFC ne planira promjeniti svoje planove što Miočića stavlja u jako nezavidnu poziciju. Osim toga, meč protiv Blaydesa je jako riskantan jer bi u slučaju drugog poraza zaredom, Stipe bio miljama daleko od nove šanse osvojiti pojas koji je držao dvije godine.

Linker
25. travanj 2024 10:11