Screenshot: Twitter
OBJAVIO TMZ

POJAVILA SE NAJBOLJA SNIMKA DIVLJAČKOG NAPADA Pogledajte kako je 'ludi' Irac napao autobus i ozlijedio kolege!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2018. 15:21

Nakon prvih snimaka koje su se pojavile na društvenim mrežama, a koje su snimljene od strane samih boraca i ljudi koji su se nalazili unutar napadnutih autobusa, pojavila se i do sada najbolja snimka McGregorovog divljačkog napada koji se dogodio u četvrtak.

Vlasnik snimke je poznati američki tabloid TMZ, a na njoj se vidi kako McGregor trči i traži nešto s čim bi mogao napasti autobus. Zatim u ruke uzima velika metalna kolica za prijevoz stvari te ih baca u stražnji dio autobusa čime razbija staklo.

Prilikom tog napada prsnuto staklo je porezalo UFC-ovog borca lake kategorije Michaela Chiesu koji je prevezen u bolnicu. Naknadno je odlučeno da zbog ozbiljnosti posjekotina ne može nastupiti ove subote protiv Anthonyja Pettisa.

S popisa borbi je maknut i Ray Borg, a u jednom trenutku se činilo da bi UFC 223 mogao ostati i bez Rose Namajunas. No, na koncu je ona ipak odlučila nastupiti ovog vikenda u “co-main” eventu.

Kasnije istog dana Conor McGregor se sam predao u policijsku postaju u Brooklynu gdje je zadržan do daljnega. Policija je otkrila medijima kako istraga traje, a neki američki mediji javljaju da bi se Irca moglo teretiti za napad.

Predsjednik UFC-a Dana White je izjavio kako se radi o najgorem incidentu u povijesti UFC-a.

Linker
18. travanj 2024 16:46