Screenshot: Instagram
NASTAVAK VELIKOG INCIDENTA

'POMAHNITALA' ZVIJEZDA SE PREDALA POLICIJI: PROCURILE SU NOVE SNIMKE SKANDALA IZ NEW YORKA Oba videa otkrivaju novo svjetlo iza sramotnog događaja

Conor McGregor na svoj je način odgovorio na odluku UFC-ovg predsjednika Dane Whitea da mu oduzme njegov pojas prvaka u lakoj kategoriji. Napravio je kaos na media-dayu u New Yorku, ozlijedio je kolege borce Michaela Chiesu i Raya Borga, a potom je za njim izdana policijska tjeralica. Kako javljaju američki mediji, 'ludi' McGregor se kasnije sam predao policiji u Brooklynu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2018. 10:09

Vrlo glasni dolazak Conora McGregora u New York svakako je priča dana u MMA krugovima. Informacije se traže na sve strane, a svaka nova snimka otkriva novo svjetlo iza događaja u Barclays Center dvorani. Ovim putem vam donosimo dva video snimljena iz dva različita kombija s borcima.

Prva snimka koju možete vidjeti je iz kombija kojeg su napali McGregor i ekipa. Vidimo Irca i njegovu pratnju kako se vrte oko kombija i pokušavaju ući u njega, dok u jednom trenutku čujemo nekoga kako Mikea Chiesu pita je li dobro. Po tome se da zaključiti kako je do incidenta sa staklom već došlo te da je Chiesa ozlijeđen. Nakon toga čujemo Chiesu kako šokiran izražava nevjericu oko toga što se dogodilo. Nakon toga vidimo kako jedan predmet pogađa vjetrobransko staklo i razbija te vidimo McGregora kako sa stolicom kreće naprijed, ali je zaustavljen.

Drugi video nastao je u drugom kombiju s borcima. U njemu je prikazan dolazak kombija koji je odmah nakon toga napadnut, a u pozadini čujemo Joannu Jedrzejczyk, koja također ne može vjerovati što se događa. U svakom slučaju, ova dva videa dokazuju da je Conor McGregor bio na čelu ekipe koja je u dvoranu došla sa sramotnim namjerama i bit će zanimljivo vidjeti kako će se ovo sve na kraju odviti.

Linker
03. svibanj 2024 03:57