Screenshot: Instagram
MORA NA SASLUŠANJE

POPULARNI MMA BORAC UHIĆEN ZBOG OBITELJSKOG NASILJA Napadnuta žena završila u bolnici, a on se opirao uhićenju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 18:41

Iz američkih medija stiže informacija po kojoj je još u četvrtak navečer u Las Vegasu uhićen popularni MMA borac Nick Diaz.

Policija je Diaza uhitila zbog optužbi za obiteljsko nasilje, a žrtva je ženska osoba koja je iste večeri prevezena u lokalnu bolnicu. Diaz je pak završio u pritvoru nakon što se opirao uhićenju.

Iako je u početku bilo nejasno radi li se točno o poznatom borcu, MMA Junkie je uspio potvrditi da je upravo on osoba koja sada čeka na prvo saslušanje, a ono bi trebalo biti održano već tijekom današnjeg dana.

Diaz može biti pušten iz pritvora uz jamčevinu od 18 tisuća dolara, ali tek nakon što završi saslušanje. Trenutno se poznato lice iz Stocktona tereti za obiteljsko nasilje i nanošenje tjelesnih ozljeda, a nešto više informacija o ovom slučaju moglo bi se saznati nešto kasnije tijekom ovog dana.

Popularnog MMA veterana u oktogonu nismo gledali još od siječnja 2015. godine. Podsjetimo, Nick je bio suspendiran na godinu dana zbog izbjegavanja niza dopinških testiranja, ali je još prošlog mjeseca dobio zeleno svjetlo za povratak borbama.

Linker
23. travanj 2024 06:08