Steve Marcus / REUTERS
ODMETNUTI PRVAK

POTRES U UFC-U, VELIKI ŠEF PRELOMIO: NAJVEĆA ZVIJEZDA OSTAJE BEZ TITULE PRVAKA! 'To što on želi se jednostavno ne može dogoditi! Pojas mora ići dalje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2018. 14:26

Nakon noćašnjeg UFC Fight Nighta u St. Louisu, predsjednik elitne svjetske MMA promocije Dana White je s novinarima prokomentirao najnovija događanja vezana uz “odmetnutog” UFC prvaka u lakoj kategoriji Conora McGregora, piće Fight Site.

Prema svemu sudeći, “The Notorious” će ipak ostati bez svoje titule jer se ne želi vratiti u Octagon prije rujna. To je opcija koju je White već ranije odbacio kao za UFC neprihvatljivu.

U razgovoru za Fox Sports 1, predsjednik UFC-a je otkrio da već rade na meču zmeđu Tonyja Fergusona i Khabiba Nurgagomedova, ali za pojas pravog, a ne privremenog prvaka. McGregor je, naime, odbio mogućnost da uskoro nastupi u Octagonu što je UFC od njega tražio nakon više od godine dana čekanja. Upitan znači li to da će Irac uskoro ostati bez titule, White je odgovorio “apsolutno”.

“Conor se želi vratiti u rujnu, a to je skoro dvije godine bez branjenja titule. To se ne može dogoditi. Volim Conora, poštujem ga, ali to nije pošteno prema drugima. Respektiramo sve što je napravio za kompaniju, to sam puno puta rekao, ali pojas mora ići dalje. Radimo sada na meču Khabib vs. Tony, a kada se McGregor odluči vratiti, bit će prvi koji će dobiti priliku vratiti pojas”, otkrio je ekskluzivnu informaciju čelnik UFC-a.

Upitan direktno hoće li UFC uzeti McGregoru titulu, White je decidirano odgovorio:

“Apsolutno.”

Čitav razgovor pogledajte u videu:

Linker
22. travanj 2024 11:23