Screenshot: Twitter
UFC 229

POTVRĐEN JE SPEKTAKL U LAS VEGASU: McGregor se vraća nakon gotovo dvije godine u borbi za naslov koju iščekuju svi navijači

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 10:52

Službeno je! Khabib Nurmagomedov branit će titulu UFC prvaka lake kategorija na UFC 229 eventu, gdje će mu je pokušati oduzeti Conor McGregor, piše Fightsite.hr!

UFC se malo poigrao s medijima i fanovima, koji su se nadali najavi ove borbe na press konferenciji koja je večeras održana u Las Vegasu.

Kada se Khabib i Conor nisu pojavili uslijedilo je pitanje, a Dana White je odgovorio kako se na borbi radi te kako se nada da će uskoro biti dogovorena. Tako je protekla cijela press konferencija da bi Dana White istu odjavio rekavši kako moraju pokazati samo još jedan video.

A onda se pojavila prva službena najava kojom je borba također postala službena, na oduševljenje prepune dvorane. Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov u kavez će ući za nešto više od dva mjeseca, odnosno 6. listopada i biti će to glavna borba UFC 229 eventa. Tako se Irac vraća nakon gotovo dvije godine u pokušaju da vrati pojas koji je zbog neaktivnosti izgubio.

Hoće li ovo biti najveća i najprodavanija borba u povijesti? Može se pretpostaviti, uostalom ovo je borba koju svi žele vidjeti i o kojoj će se iduća dva mjeseca raditi mnoge analize. Voljeli ga ili ne, Conor nam je svakako nedostajao. Neka show krene!

Linker
23. travanj 2024 19:18