Screenshot

NASTAVAK PRIČE

PREDSJEDNIK UFC-A DEMANTIRAO NATPISE IZ RUSKIH MEDIJA 'To je lažna vijest! Khabib sigurno ostaje u UFC-u, sve ćemo riješiti'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.10.2018. u 16:23

 • Dana White je preko službenog Instagram profila pokušao demantirati članak iz ruskih medija koji je u utorak donio veliki intervju s ujakom Khabiba Nurmagomedova Alexom. U tom se intervjuu navodi kako je Khabib odbio 15 milijuna, da ne želi Conora nego Fergusona u idućem meču, kao i da bi mu to trebao biti posljednji u karijeri.

  Nadalje, tvrdi se da ostaje pri svom ultimatumu vezanom uz kolegu i sunarodnjaka Zubairu Tukhugova i njegov otkaz u elitnoj promociji.

  Istog dana kada je intervju za ruski Sport Express prenesen u američkim medijima, a prenio ga je i ugledni FOX Sports, čitavu priču je demantirao predsjednik Dana White. Kao što to obično činimo u posljednje vrijeme i ovaj put vam savjetujemo da njegove riječi uzimate s oprezom jer se pokazao kao vrlo nepouzdan izvor i sugovornik, piše Fight Site.

  Predsjednik UFC-a je preko svog Instagrama demanatirao članak ovim riječima:

  “Ova priča je sranje broj 1. Lažna vijest.”

   

  Kasnije je u komentarima iste objave napisao:

  “Nije uopće bilo priče s ovom trojkom o bilo kakvim mečevima. Tony se upravo borio u teškom meču, Khabib je na pobjedničkoj turneri, a Conor promovira viski. Ovo je lažna vijest.”

  White je istog dana dao i intervju za TMZ u kojem tvrdi da je “riješio stvar s Khabibom i da su sada ponovno u dobrim odnosima”. Također nije htio precizirati koja će biti sudbina Zubaire Tukhugova, borca zbog kojeg je Nurmagomedov i poslao UFC-u ultimatum. Sve je ovo vrlo indikativno i ukazuje na “modus operandi” koji UFC koristi  posljednjih godina.

  “Gledajte, Khabib sigurno ostaje u UFC-u. On će ostati. Sve ćemo riješiti. Ne znam što će se dogoditi sa Zubairom. Vidjet ćemo kako se sve bude odvijalo dalje, ali Khabib je sretan”, izjavio je čelnik UFC-a.

  Ako nas pitate što se ovdje dogodilo, evo naše pretpostavke. UFC je shvatio da je njihov prvak ozbiljan i ustrajan te da neće odustati od ultimatuma. Nakon  objave intervjua u ruskim medijima kontaktirali su vrlo vjerojatno rusku super zvijezdu i potvrdili mu da Tukhugov neće biti otpušten iz elitne promocije kako bi riješili problem koji imaju. Također ne planiraju inzistirati na revanšu s McGregorom jer je jasno da Nurmagomedov na to neće pristati pa će Rusa pokušati nagovoriti na revanš sredinom 2019. godine.

  Nakon što je postignut nekakav dogovor s Khabibom, White je odlučio demantirati intervju etiketom “fake news” kao što to obično čini. Naravno, moguće je da smo u krivu, ali bi uvijek prije stavili novac na našu teoriju, nego na Whiteov ugled, piše Fight Site.

  Iz drugih medija