Screenshot
ŠTO SE SPREMA?

PREDSJEDNIK UFC-A NAJAVIO TAJANSTVENI PROJEKT 'U naredna dva mjeseca otkrit ću budućnost. Ne samo UFC-a, nego budućnost borilačkog sporta'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2019. 16:05

Predsjednik UFC-a Dana White se obratio novinarima nakon UFC-a 236, koji je proteklog vikenda održan u američkoj Atlanti, najavljujući tajanstveni projekt koji bi u narednim mjesecima trebao promijeniti u potpunosti MMA sport, piše Fight Site.

White nije bio precizan, ali je zato bio pompozan kao nikada do sada.

“Rekao sam svima jučer, čekajte dok ne vidite na čemu trenutačno radimo u Las Vegasu”, izjavio je čelnik UFC-a te je dodao:

“U naredna dva mjeseca otkrit ću budućnost. Ne samo UFC-a, nego budućnost borilačkog sporta. Otkrit ću budućnost borilačkog sporta u naredna dva mjeseca. A količina talentiranih boraca koju imamo trenutačno, projekte kroz koje pokušavamo stvoriti još više njih…”

“Već neko vrijeme nam ide vrlo dobro, svakog vikenda borbe su nevjerojatno, a to će se nastaviti i dalje. Ovo partnerstvo koje imamo s ESPN-om je velika stvar čovječe”, zaključio je White.

Nekoliko borilačkih analitičara je pokušalo dokučiti o čemu se radi i kakvu bi budućnost mogao Dana White otkriti u naredna dva mjeseca. Najuvjerljivije zvuči teorija da bi se trebalo raditi o novom UFC-ovom kompleksu koji se gradi u Las Vegaasu. No, za sada nema nikakvih potvrda da je riječ upravo o tome. Stoga ćemo se morati strpiti i pričekati da saznamo kakvu nam budućnost UFC nudi…

U nastavku možete pogledati video koji prikazuje kako će izgledati novo sjedište UFC-a:

Linker
25. travanj 2024 11:24