YouTube screenshot

POMALO I OČEKIVANO

PREDSJEDNIK UFC-A OTKRIO SVOJE DVIJE BORBE IZ SNOVA Samo je jedan čovjek u svim najboljim komnbinacijama Dane Whitea

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.04.2019. u 17:40

 • U razgovoru za portal LasVegasNOW.com, predsjednik UFC-a Dana White je otkrio dvije za njega borbe iz snova, koje bi volio vidjeti u ovom trenutku u UFC-ovom Octagonu.

  Novinar Aaron Bronsteter je o ovom intervjuu izvijestio na društvenim mrežama, a čelnik elitne promocije je od strane voditelja tijekom razgovora bio zamoljen da izabere dva UFC “matchupa” iz snova. Ne iznenađuje da je u oba smjestio svoju najveću zvijezdu, koja je nedavno otišla u mirovinu, Conora McGregora! Usputno rečeno, White ne smatra da je Irac u mirovini, nego da čeka ponudu koja će ga zadovoljiti, piše Fight Site.

  “Ovo su dva meča iz snova Dane Whitea. (Prema njegovom intervjuu za 8newsnow): Mayweather vs. McGregor u MMA meču i Khabib vs. McGregor 2”, stoji u tvitu Bronstetera.

  Screenshot (YouTube)
   

  Ne čudi da je čelnik UFC-a izabrao dva financijski vjerojatno najunosnija potencijalna dvoboja. U oba bi se borio “Notorious” jer je on prilično sigurna oklada kada govorimo o prodaji PPV prijenosa – predvodio je svih pet najuspješnijih PPV evenata u povijesti kompanije.

  Tu je naravno i Khabib, McGregorov partner s kojim je zajedno prodao preko 2 milijuna PPV prijenosa za event koji su zajedno predvodili u listopadu prošle godine (UFC 229). Za sada Rusa koji izdržava suspenziju ne zanima revanš protiv McGregora, no krajem godine, kada suspenzija završi, vjerojatno će biti puno zainteresiraniji.

  Kao drugi “matchup” iz snova White je odabrao meč prema MMA pravilima između McGregora i Mayweathera. I tu je išao na sigurno s obzirom da se ponovno radi o revanšu meča koji je bio izuzetno financijski isplativ. Dakako, ovaj put bi se umjesto u boksačkom ringu, održao u UFC-ovom Octagonu, ali bi prodaja PPV-a vjerojatno bila ponovno astronomska.

  YouTube screenshot
   

  Od predsjednika UFC-a Dane Whitea smo ipak očekivali malo više mašte i ljubavi prema svom sportu, a  manje prema novcu. Jer kada dobijete ovakvo odlično pitanje novinara, a glavni  ste čovjek najveće borilačke promocije na zemlji, onda takvu situaciju morate bolje iskoristiti…

  Iz drugih medija