screenshot
POŽALIO ZBOG SVOJE ODLUKE

PREDSJEDNIK UFC-A POLUDIO NAKON MEČA SLAVNOG KEČERA 'On je gotov s UFC-om, a njegov protivnik je idiot! Jedva sam čekao da ta borba završi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2018. 10:53

Čini se da je predsjednik UFC-a Dana White na kraju ipak požalio što je borbu kečerske zvijezde CM Punka (0-2) stavio na glavni dio programa UFC-a 225.

CM Punk (Phil Brooks) vratio se u Octagon dvije godine nakon svog katastrofalnog MMA debija. Iako je ovaj put izdržao sve tri runde, borba je bila teško gledljiva i u konačnici je dala isti rezultat- poraz za Brooksa.

White je zato na press konferenciji svima dao do znanja da Punku više neće davati prilike u UFC-u, piše Fight Site.

“Ovo bi trebao biti kraj za njega. Tip ima 38 godina. Dali smo mu dvije prilike. Pokazao je da ima srca u ovoj borbi, ali mislim da bi se trebao prestati boriti.”

Iako je po vještinama daleko od razine pravog UFC borca, Brooks je barem dao sve od sebe. No isto se ne može reći za njegovog protivnika Mikea Jacksona (1-1) koji je tokom borbe izgledao preopušteno i više se zabavljao nego pokušavao završiti borbu što je poprilično razljutilo Whitea.

“Nisam zadovoljan s Michaelom Jacksonom. Izgledao je kao glupan. Dobiješ priliku boriti se protiv CM Punka i onda se glupiraš. U niti jednom trenutku nije pokušao završiti borbu. Izgledalo je kao da je u nekoliko situacija mogao završiti, ali nije ni probao. Ne znam kojim se poslom bavio prije nego što smo mu dali ovu priliku, ali mislim da se treba vratiti toj profesiji. Što se mene tiče on je 0-2.”

“Ja sam pod dojmom da je on (Jackson) totalni jebeni idiot. Jedva sam čekao da ta borba završi i žao mi je što je nisam stavio na uvodni dio programa.”

Jackson je nakon borbe rekao da želi nastaviti karijeru, ako ne u UFC-u onda u srodnoj Zuffa Boxing promociji, no nakon ovakve reakcije sasvim je jasno da Jacksona nećemo vidjeti u novoj suradnji s Whiteom.

Linker
20. travanj 2024 00:58