Screenshot: Twitter
'MOLIO JU JE DA ZOVE POLICIJU'

PREKO NOĆI POSTALA ZVIJEZDA, I SADA JU ČEKA SASVIM NOVA KARIJERA Prebila zlostavljača i odmah ugovorila borbu na najvećem nadolazećem UFC eventu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2019. 16:38

Novi nastup u Octagonu dogovorila je Polyana Viana, brazilska borkinja koja se prije nekoliko dana proslavila prezentacijom svojih vještina na zlostavljaču. Promocija ju je nagradila nastupom na jednom od najvećih evenata u posljednje vrijeme, gdje će se boriti protiv Hannah Ciffers.

Mnogi MMA fanovi za ime UFC borkinje Polyana Viane prvi su put čuli prije nekoliko dana, kada se ova našla u gotovo svim medijima i to ne samo onim borilačkim. Ova naoko krhka ljepotica koštala je jednom brazilskog uličnog razbojnika dobrih batina te privođenja u policiju. Zapravo, Viana je bila toliko nježna prema njemu, da su svjedoci otkrili kako ju je ovaj molio da zove policiju. Više o tom slučaju možemo pročitati u gore podijeljenom članku.

Screenshot

Kada o njenom slučaju obavijesti mediji poput CNN-a, ABC-a ili Guardiana, ne treba čuditi kako je odjednom broj njenih pratitelja na Instagramu porastao za otprilike tri puta, odnosno dogurala je do gotovo pola milijuna. Normalan slijed toga je situacija u kojoj UFC iskorištava njenu odjednom poraslu popularnost te joj je ugovorena nova borba. Uostalom, nakon što vas osobno pohvali Dana White, možete očekivati neke lijepe stvari. Tako je dobili priliku nastupiti na UFC 235 eventu, koji se 2. ožujka održava u Las Vegasu.

Njena protivnica biti će Hannah Ciffers (8-3, 0-1 UFC), 26-godišnja borkinja koja se nije proslavila u svom UFC debi nastupu. Dobila je žestoke batine od talentirane Maycee Barber te je borba završila prekidom nakon dvije minute druge runde. Ciffers je ipak dobila drugu priliku u UFC-u, no ponovno će protiv sebe imati borkinju za koju se čini kako UFC ima neke zanimljive planove.

Viana (10-2, 1-1 UFC) je svoju UFC karijeru startala u veljači prošle godine, pobjedom nad Maiom Stevenson, da bi u idućem nastupu izgubila vrlo zanimljivu i neizvjesnu borbu protiv J.J. Aldrich. Dojam je kako je UFC ovim putem odlučio atraktivnoj Brazilki dati borbu u kojoj će biti favoritkinja, odnosno borbu u kojoj bi mogla doći do pobjede pred širokim auditorijem, čime bi mogla dodatno porasti njena popularnost. One druge atribute potrebne za to, kao što možemo vidjeti s njenog Instagram profila, itekako posjeduje.

Linker
21. travanj 2024 20:42