Screenshot (YouTube)
GLAVNA TEMA U UFC-U

PROZVAO SVE, ALI NE I CONORA MCGREGORA Borac koji posljednjih dana podiže puno prašine u borilačkom svijetu objasnio svoju odluku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2018. 21:12

Ben Askren je podosta aktivan na društvenim mrežama otkako je otkriveno da bi neporaženi MMA prvak uskoro mogao postati dio UFC-a.

Askren bi u najveću svjetsku organizaciju trebao doći iz ONE Championshipa dok bi UFC u sklopu zamjene boraca azijskoj promociji poslao bivšeg muha prvaka Demetriousa Johnsona, piše Fight Site.

Dok pregovori oko zamjene još uvijek traju Askren je počeo pripremati teren za potencijalne borbe u Octagonu pa je u posljednjih nekoliko dana putem Twittera prozvao razne borce- od Georgesa St- Pierrea do Khabiba Nurmagomedova i Colbyja Covingtona.

No, najveća borba koju Askren može odraditi u UFC-u ona je protiv najveće zvijezde sporta- Conora McGregora. Njega je 34- godišnji velteraš ipak odlučio preskočiti, a razlog zbog kojeg ga uopće niti ne želi izazvati ponudio je u jednom “tvitu.”

“Očito, još uvijek nisam izazvao McGregora. Ali znate da on ima daleko previše love da bi išao primiti batine koje ja dijelim. Stoga, zašto uopće gubiti vrijeme?”

Linker
21. travanj 2024 01:26