Screenshot: TMZ
JOŠ JEDNA NEGATIVNA REKLAMA

PRVA REAKCIJA CONORA MCGREGORA NAKON NOVOG INCIDENTA I JOŠ JEDNE NOĆI PROVEDENE U ZATVORU 'Strpljenje je vrlina na kojoj ću morati nastaviti raditi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2019. 00:39

Nedugo nakon izlaska iz pritvora u Miamiu, Conor McGregor dao je i prvu službenu izjavu za medije, ako se tako Instagram objava može nazvati. Iz nje se baš ne može zaključiti da previše žali zbog svog jučerašnjeg postupka, prenosi Fight Site.

Mnogi će reći kako je jučerašnji incident Conora McGregora sitnica, ako uspoređujemo s nekim drugim incidentima iz protekle dvije godine. Ipak, izazvao je medijsku pažnju budući da je Conor po prvi put negativno reagirao prema nekome od svojih fanova. Kako smo već pisali, izvjesnom Ahmedu Abdirzaku, turistu iz Engleske, oduzeo je telefon, isti razbio te ponio sa sobom. Sve je to rezultiralo uhićenjem, pritvaranjem te na kraju puštanjem uz jamčevinu, dok će optužnica biti poznata za otprilike tri tjedna.

Nakon ovoga svega se najviše očekivala neka njegova reakcija, a ona je došla putem Instagram objave. Postavio je fotografiju vjerojatno nastalu od strane nekog od njegovih službenih fotografa uz koju je napisao:

“Strpljenje je vrlina na kojoj ću morati nastaviti raditi. Jako volim svoje fanove, hvala vam svima!”

Ipak, kao da neku skrivenu poruku zapravo skriva natpis na majici u kojoj je napustio pritvor. U pitanju je njegova “custom” majica, na kojoj je preslikano nešto poput novinske naslovnice “August McGregor Posta”. Ispod se nalazi njegova fotografija te poruka kako se vratio, uz izjavu:

“Kad ja kažem da će se nešto dogoditi, onda će se to dogoditi.”

Linker
19. travanj 2024 17:12