Screenshot / Instagram

SVI ZNAJU PRAVI RAZLOG...

PRVAK SE OGLASIO NAKON PRITISKA JAVNOSTI Cormier naveo tri razloga zbog kojih se ne bori protiv Stipe Miočića, navijači ne 'kupuju' njegovu priču

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.02.2019. u 10:14

 • Daniel Cormier je odlučio preko društvenih mreža objasniti javnosti zašto se u sljedećem meču ne bori protiv legitimno prvog izazivača Stipe Miočića. “Vatrogasac” i dalje ne želi prihvatiti niti jedan drugi meč osim ovoga, a DC i dalje cilja neke druge protivnike.

  Pod pritiskom javnosti, ali i samog Miočića, koji koristi svaku prigodu kako bi prozvao Cormiera, prvak se preko svog Twittera očitovao o ovom pitanju, piše Fight Site.

  “Ne dopuštam nikome sranja!”, napisao je ljuti Cormier očito iziritiran Miočićevom izjavom da mu “je ovaj dužan revanš”.

  Nekoliko sati kasnije je elaborirao svoj “post” s još nekoliko rečenica.

  “Ekipa, želite li znati zašto se ne borim protiv Stipe Miočića ponovno? Razlog broj jedan: Ako on ima na to pravo, zašto sam se ja već borio od tada, a on nije? Ako je izgubio meč, je li i dalje prvak? Razlog broj dva: Ozlijeđen sam! Razlog broj tri: Kako mogu bolje od ovoga što sam već učinio? Pobijedio sam ga posljednji put unutar jedne runde?”, stoji u DC-jevom objašnjenju.

  Screenshot
   

  Da, Cormier jest ozlijeđen, no pravi razlog je naravno – novac, a ne sve ovo što je on napisao. Da mu Miočić donosi veliku PPV prodaju i potencijalnu mega zaradu, izabrao bi Stipu neovisno o tome što ga je već pobijedio i to prilično uvjerljivo unutar runde. Jasno je kako Cormiera, kao ponosnog čovjeka, smetaju komentari fanova i borilačkih analitičara koji se slažu da “Vatrogasac” radi svega što je napravio zaslužuje revanš. No, ako im već ide objašnjavati svoje razloge, trebao bi se držati istine. A jedina istina jest da Cormier na kraju karijere želi zaraditi velik novac u mega meču protiv Brocka Lesnara. Sve ostalo su bajke i laži.

  Fanovi Cormierovu priču ne smatraju uvjerljivom. To se može vidjeti po komentarima ispod ovih objava gdje mu poručuju da traži izlike. Najpopularniji komentar, s kojim se složilo gotovo 700 ljudi kaže:

  “Ovo mi zvuči kao nekakva izlika. On je prvak koji je branio svoj pojas najviše puta u povijesti! Borio se protiv prave konkurencije i zaslužuje revanš. Nije se borio protiv Derricka Lewisa, ha ha.”

  Iz drugih medija