Darko Stošić
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
NIŠTA OD DRUGE UFC BORBE

RUŽNA VIJEST Darko Stošić teško ozlijeđen, borba protiv Ankalaeva ekspresno otkazana: 'Moralo se i to valjda jednom desiti, takav je posao...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2019. 18:54

Izuzetno ružna vijest dočekala nas je ovog jutra pri pogledu na društvene mreže. Darko Stošić objavio je na Facebooku kako je tijekom treninga doživio tešku ozljede, zbog koje je prisiljen otkazati borbu protiv Magomeda Ankaleva, piše Fight Site.

Darko Stošić trebao je svoju drugu UFC borbu odraditi točno za mjesec dana, na Fight Nightu u češkom Pragu. Nažalost, na svoj nastup morati će pričekati, a razlog je onaj toliko ružan i jednako toliko čest u ovom sportu. U pitanju je ozljeda grudnog mišića.

Kako je Darko otkrio putem Facebook statusa, podijeljenog ispod ovog teksta, do ozljede je došlo tijekom treninga. Kako on sam kaže, sve je bilo u redu i pripreme su prolazile odlično, no jednostavno se dogodilo. Nakon toga je obišao deset različitih liječnika, no niti jedan nije mogao pomoći u toj mjeri da bi Darko bio spreman za borbu 23. veljače. Ozljeda je takva da oporavak dugo traje i Darku preostaje samo mirovati da bi što prije sve došlo na svoje mjesto.

Srpski poluteškaš je čak razmišljao nastupiti, no na kraju je zaključio kako mu se ne isplati riskirati u situaciji gdje ne može pružiti svoj maksimum te je obavijestio UFC, koji će pokušati pronaći novog protivnika za Ankalaeva. Darku želimo brz oporavak!

Linker
24. travanj 2024 02:40