SVE JE JASNO

STIGLI NALAZI IZ SAD-A, CRO COP ČIST KAO SUZA Mirko Filipović prošao doping test mjesec dana prije velikog okršaja s Royom Nelsonom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2018. 12:42

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović je prošao prvi doping test uoči nastupa na Bellatoru 200 u svibnju, izvještava ugledni MMAJunkie.

Kao što je i najavljeno, Filipović je testiran u travnju od strane Mikea Mazzullija, glavnog čovjeka Moheganske Komisije koja će nadgledati priredbu u Londonu. Isti pojedinac je izvijestio MMAJunkie kako je Cro Cop testiran putem uzorka urina, a da je njegov uzorak analiziran u Quest Diagnostics laboratoriju u SAD-u.

Test je pokazao kako je bivši Pride GP šampion čist, prenosi Fight Site.

Podsjećamo kako se najavom Bellatora da će Filipović nastupiti na njihovoj priredbi protiv Roya Nelsona pojavilo mnogo špekulacija je li sve regularno ili nije s obzirom na to da je Cro Cop suspendiran na dvije godine od strane USADA-e još dok je bio dio UFC-a. No, s obzirom da se Filipović dvije godine nije borio u SAD-u, Scott Coker, čelnik Bellatora, je potvrdio kako njegova promocija smatra da je Filipović odslužio svoju kaznu i da je sve regularno.

Također je najavljeno da će hrvatski borac biti testiran, što je i učinjeno prilikom dolaska Bellatora u susjednu nam Budimpeštu. Tada je Mazzulli stigao u Zagreb vlakom kako bi testirao Filipovića.

Meč između Cro Copa i Nelsona će se održati 25. svibnja u Londonu. Glavni meč večeri su Rafael Carvalho i Gegard Mousasi, a u sunaslovnoj borbi će nastupiti Mirko Filipović i Roy Nelson.

Linker
16. travanj 2024 02:44