Screenshot
NA POMOLU SPEKTAKL

STIPE MIOČIĆ DOBIVA PRILIKU ZA POVRATAK TEŠKAŠKOG NASLOVA!? Znakovita izjava šefa UFC-a glasno je odjeknula borilačkim svijetom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2019. 22:23

Prema riječima velikog šefa UFC-a Dane Whitea, Stipe Miočić mogao bi uskoro dobiti priliku za uzvrat i novu borbu za povratak teškaške titule.

Na konferenciji za novinare uoči UFC eventa 236 u Atlanti White je upitan za komentar moguće borbe Daniela Cormiera i Brocka Lesnara.

"Ta borba nije opcija, a možda se niti ne dogodi. Pa to je rekao i Cormier. Ništa se nije dogodilo, a s Brockom nismo razgovarali. Zasad nemamo datuma za njega i prva bi borba mogla biti protiv Stipe", rekao je White.

Točan termin revanša između Cormiera i Miočića ovisi o zdravlju aktualnog prvaka koji je trenutno ozlijeđen.

"Cormier se vratio u teretanu nakon ozljede i trebamo ga čekati. Čim bude spreman za borbu pokušat ćemo dogovoriti revanš između Stipe i Daniela", dodao je šef UFC-a.

Screenshot / Instagram

Miočić se nije borio od 7. srpnja prošle godine i poraza protiv Cormiera kojim je izgubio naslov teškaškog prvaka UFC-a. S druge strane, Cormier je nakon toga odradio jednu borbu u kojoj je obranio naslov protiv američkog sunarodnjaka Derricka Lewisa.

Linker
20. travanj 2024 04:17