Screenshot
ČESTITAO SVIM MAJKAMA MAJČIN DAN

STIPE MIOČIĆ I DALJE JE NAJOPASNIJI ČOVJEK NA PLANETI Nakon povijesne pobjede poručio: 'Najbolji sam na svijetu! Tko je idući? Kuhinja moje mame'

Piše: HinaObjavljeno: 14. svibanj 2017. 09:34

Američki majstor borilačkih vještina hrvatskih korijena Stipe Miočić po drugi put je obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji nakon što je jutros nokautom u Dallasu pobijedio bivšeg UFC-ova prvaka Brazilca Juniora dos Santosa.

Stipe Miočić ušao je u povijest UFC-a kao jedini teškaš koji je dva puta zaredom obranio pojas prvaka nakon što je u prvoj rundi nokautirao brazilskog majstora mješovitih borilačkih vještina Juniora dos Santosa.

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i pravi revanš Miočića za poraz kojeg je u prosincu prosincu 2014. godine u Phoenixu pretrpio od Dos Santos koji je nakon pet rundi jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Stipu.

Od tog dvoboja puno toga se promijenilo jer je Miočić u siječnju 2016. prvo pobijedio Andreija Arlovskog za samo 54 sekunde, da bi već u svibnju napao pojas koji je tada držao legendarni Fabricio Werdum. Uslijedila je prva obrana naslova u Clevelandu protiv bivšeg Dream, Strikeforce i K-1 prvaka Alistaira Overeema kojeg je Miočić pobijedio nokautom.

Pobjedom nad Dos Santosom Stipe Miočić je zadržao titulu “najopasnijeg čovjeka na planeti”. Nakon munjevite pobjede i borbe koja je trajala svega 2 minute i 22 sekundi Miočić je u prvoj izjavi u ringu poručio: 'Najbolji sam, najbolji sam na svijetu".

Nije se propustio zahvaliti publici u kojoj je bilo puno hrvatskih zastava: "Hvala Dallas, bili ste fenomenalna publika".

Ubrzo je uslijedio kavalirski potez, naime, Miočić je ženama diljem svijeta čestitao Majčin dan.

"Majko, sretan ti Majčin dan. Najbolja si, mame su najbolje".

Joea Rogana u ringu je zanimalo i što je sljedeće na njegovom rasporedu, no Miočić se nije želio time zamarati.

"Tko je idući? Kuhinja moje mame", zaključio je.

Linker
18. travanj 2024 03:25