Screenshot
PLANET HRVATSKA

STIPE MIOČIĆ PONOVNO POKAZAO KOLIKO MU ZNAČI HRVATSKA Završio u zagrljaju velike prijateljice i družio se s hrvatskim navijačima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2018. 15:53

Stipe Miočić prošlog je vikenda bio u Torontu, gdje je iz prvih redova popratio UFC 231 pobjedu svoje velike prijateljice Jessice Eye. Osim toga, pronašao je vremena podružiti se s kanadskim Hrvatima.

Osim što je bio u pratnji svog tima, Stipe Miočić također je prihvatio zadaću druženja s fanovima i potpisivanja kartica, što je napravio s osmjehom, a zanimljivo je kako mu je došao veliki broj njih s hrvatskim obilježjima, što je donedavni UFC-ov teškaški prvak dodatno naglasio, piše Fight Site.

Ipak, njegova glavna misija bila je dati podršku svojoj najboljoj prijateljici, koja se na UFC 231 borila protiv Katlyn Chookagian. Borba je bila vrlo neizvjesna, a Stipe je burno reagirao na trenutak kada je upravo Jessica Eye proglašena pobjednicom. Nakon toga su se susreli i u backstageu, gdje joj je Stipe srdačno čestitao uz veliki zagrljaj te joj je rekao kako je odradila sjajnu borbu. Eye je sada glavna kandidatkinja za iduću izazivačicu muha kategorije te će joj njen veliki prijatelj sigurno biti velika podrška u pripremama za napad na tron. Kako je sve to izgledalo, možemo pogledati na UFC Fight Passu, ukoliko ste njegov pretplatnik.

Screenshot: UFC

Ispod teksta možete vidjeti Stipinu objave fotografije s jednim hrvatskim navijačem, ali i još neke fotografije koje dokazuju kolika je njegova popularnost.

Uostalom, treći je najuspješniji borac u 2018. godini po prodaji prijenosa, odmah iza Conora McGregora, odnosno Khabiba Nurmagomedova, čija borba je ipak nemoguća za nadmašiti. Ne znamo samo što UFC onda čeka po pitanju nove borbe za titulu.

Linker
26. travanj 2024 19:05