Screenshot: Twitter
UZVRATNI MEČ

STIPE MIOČIĆ POSLAO NAJŽEŠĆU PORUKU PRVAKU CORMIERU 'DC bio sam spreman za Madison Square Garden. Spreman sam sada. Kada se borimo? Završit ću te!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2018. 20:51

Čini se kako bivši UFC prvak Stipe Miočić nikada nije bio odlučniji u svoje vlasništvo vratiti vrijedni pojas koji je do ovog ljeta držao u svojoj vitrini.

S obzirom na blago rečeno skromne rezultate PPV prodaje UFC-a 230, koji su predvodili Daniel Cormier i Derrick Lewis, ali i na sam meč koji je bio totalni “mismatch”, jasno je kako je elitna svjetska promocija ponovno promašila! Umjesto legitimnog revanša koji je morao pripasti američko-hrvatskom borcu, Dana White i njegovi nadređeni su pohlepno izabrali rješenje za koje su mislili da će biti komercijalno uspješnije. Pokazalo se ponovno da su njihove procjene katastrofalne i da štete kompaniji koja je 2016. promijenila vlasnika.

Stipe se ponovno u utorak obratio svom velikom rivalu – aktualnom dvostrukom šampionu Danielu Cormieru. To je učinio javno, preko svog Instagram profila.

Uz fotografiju na kojoj udara DC-ja, Stipe je napisao odlučnu i prilično jasnu poruku koja je sakupila gotovo 130 tisuća “lajkova”.

“DC bio sam spreman za Madison Square Garden. Spreman sam sada. Kada se borimo? Završit ću te!”, stoji u Miočićevoj poruci Cormieru.

S obzirom na recentna događanja revanš između Miočića i Cormiera je nešto izgledniji nego ranije. Naime, WWE univerzalni prvak Roman Reigns je radi bolesti morao abdicirati što znači da je njegovo mjesto ponovno zauzeo Brock Lesnar. A upravo je meč protiv Lesnara u veljači nešto što Cormier želi i što planira za svoju oproštajnu borbu.

Ukoliko ta opcija propadne, jasno je da će DC morati izabrati drugog protivnika za svoj posljednji nastup. Njegov šef Dana White mu je nedavno javno poručio da bi trebao produljiti karijeru na dodatne tri borbe i u međuvremenu odraditi treći dvoboj protiv Jonesa.

Opcija je mnogo, pitanje je samo što na sve ovo kaže dvostruki UFC šampion?

Linker
19. travanj 2024 07:46