Screenshot
STIPE SHOW

STIPE MIOČIĆ POSTAO NAJVEĆI PRVAK U POVIJESTI PA NASMIJAO SVE NAKON ANTOLOGIJSKOG MEČA 'Porazbijat ću sve koji joj se približe prije 18. rođendana'

Piše: Edi DžindoObjavljeno: 22. siječanj 2018. 12:52

S velikom masnicom na oku, ali ponosan i samopouzdan Stipe Miočić došao je na konferenciju za novinare poslije meča, na kojoj je uspio i nasmijati, ali i uplašiti novinare. Koji su bili nestrpljivi...

Malo ljudi može podnijeti udarac Francisa Ngannoua. Kako je bilo, je li opravdao ugled koji ima?

- Definitivno. Želiš li da te udari? Pogledaj mi oko, sve od jednog udarca. No, ja sam kriv za to, ali na kraju sam ja njega udarao više nego on mene.

Obranio je pojas već dvaput, ali svejedno nije bio favorit, sve se vrtjelo oko Francisa. Kakav je to osjećaj?

- Večeras je bio Stipin show. Nije on u centru pažnje nego ja, srušio sam rekord, najbolji sam.

Pojas prvaka Miočiću je stavio trener, a ne Dana White, zato što Miočić to nije htio. Sve je novinare zanimalo kakav je odnos Whitea i Miočića nakon očitih nesuglasica i nepoštovanja koje je predsjednik organizacije pokazivao prema hrvatskom prvaku.

- On je moj čovjek, ja poštujem njega i on mene. Kraj priče.

Dosta je znatiželjnih pretpostavilo da ova pobjeda Stipi ne znači dovoljno zbog objave da će sa suprugom Ryan Marie dobiti kći.

- Naravno da mi ova pobjeda puno znači. Ovaj tip je fenomen, no, pogodite što se dogodilo? On je poražen! Pobijedio ga je tip sa Srednjeg zapada, 15 kilograma lakši od njega. Ja sam najveći UFC teškaš jer sam obranio titulu tri puta, napravio sam ono što nitko nikada nije. Uistinu vjerujem da sam najbolji svih vremena. Morao sam proći težak put da bih došao do naslova, a pogledajte kakve sam obrane imao. Naslov sam uzeo pred 50 tisuća ljudi, zatim sam ga obranio protiv Overeema, K-1 prvaka i pravog ubojice, nakon toga je tu bio JDS, koji me ranije pobijedio i sada ovaj fenomen. Sve što sam napravio bilo je vlastitim trudom, a napravio sam ono što nitko nikada nije - sve je dokaze iznio Miočić.

Na kraju je, očekivano, došlo i do teme Miočića kao roditelja. Planovi su očiti i vidi se na što je Firefigter usredotočen nakon povijesne pobjede.

- Uskoro će mi se roditi kći, no, brzo će napuniti 18 i početi izlaziti s dečkima. Porazbijat ću sve dečke koji će i pokušati razgovarati s njom - zaprijetio je opasni tata Miočić.

Linker
27. travanj 2024 02:21