YouTube screenshot
IZJAVIO ZA SPORTS ILLUSTRATED

STIPE MIOČIĆ PROGNOZIRAO SVOJ MEČ PROTIV BROCKA LESNARA 'Meni svi odgovaraju, ali ja sam loš protivnik za njega'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2018. 16:22

Sve se glasnije šuška da ćemo Brocka Lesnara još u 2018. godini ponovno gledati u UFC-ovom Octagonu.

Ne prođe niti jedan dan da se u američkim medijima ne pojavi neka vijest ili neka glasina na tu temu, piše Fightsite.hr.

Pa smo tako ovaj tjedan u popularnom online izdanju Sports Illustrateda mogli pročitati intervju s UFC prvakom Stipom Miočićem upravo na tu temu. Slučajno ili ne, procijenite sami…

Ako se Lesnar vrati u UFC, upravo bi mega dvoboj protiv teškaškog prvaka bio jedan od mečeva koji bi gotovo sigurno imali priliku vidjeti. Što “Vatrogasac” misli o tome?

“Brock je bivši prvak i on zna kako se boriti. Vrlo je tvrd, vrlo je snažan i pobijedio je mnoge jako kvalitetne borce. Ali ja sam loš protivnik za njega”, izjavio je Miočić koji ipak prije Lesnara mora razmišljati o Danielu Cormieru koji ga čeka na UFC-u 226 u srpnju.

Lesnar zbog svojih fizičkih kvaliteta i nevjerojatnih gabarita zasigurno nije za potcijeniti. To su okusili mnogi UFC borci, a posljednje Mark Hunt na UFC-u 200. Doduše ishod tog dvoboja je kasnije preinačen u “No Contest” radi Lesnarovog pada na doping testu. Upitan pripada li Lesnar kvalitetom u isti kavez s njim, Stipe odgovara:

“Meni svi odgovaraju. To je vezano uz činjenicu da imam najbolje trenere, najbolje timske kolege i najjače treniram. Uvijek imam sjajan taktički plan kada ulazim u neku borbu. Kada govorimo o meču protiv Lesnara, pobijedio bih bez sumnje. Ali trenutačno sam fokusiran na DC-a. To je ono o čemu razmišljam.”

Ovih dana je u javnost puštena najnovija reklama za velikog proizvođača piva i velikog UFC spozora Modelo. Stipe je zvijezda reklame u kojoj se ističe njegovo porijeklo…

“To je ostvarivanje američkog sna zapravo. Zašto u životu raditi nešto što ne voliš? Pa bavi se onime što voliš. I to je upravo poveznica koja mi se jako sviđa kada govorimo o meni i Modelu. Svi vjerujemo u naporan rad, u stalno ulaganje u napredak i u ostvarivanje svojih ciljeva. Osim toga, pivo im ima sjajan okus”, otkriva njihov maneken.

Na koncu intervjua za Sports Illustrated tema je bila Ronda Rousey i njezin prelazak u kečersku WWE promociju. Bivša UFC prvakinja se pojavila na nekoliko njihovih evenata, nedavno je pred kamerama potpisala ugovor, a uskoro je očekuje pravi debi i “dvoboj” u ringu. Što Miočić misli o ovoj tranziciji?

“To je sjajno za Rondu, osim toga donosi još više medijske pažnje UFC-u. Fanovi iz WWE-a će vidjeti nju u svojoj organizaciji, a oni imaju toliko mnogo fanova, pa će to u konačnici pomoći i UFC-u. MMA je najbrže rastući sport na svijetu. Ovo je nešto novo za nju i ja joj želim samo najbolje”, odgovara “Vatrogasac”.

Iako je od kada je postao UFC prvak zaradio velik novac, Miočić ne odustaje od svog svakodnevnog posla – onog vatrogasca! Objasnio je i zašto…

“Zato što sam zahvalan. Neću ništa uzimati zdravo za gotovo i nastavit ću se baviti ovime čim se bavim. Moja majka me naučila da se naporan rad uvijek na koncu isplati, a moja supruga je ista takva. Svi moji fanovi su u srži isti i imaju istu filozofiju – okruži se s ljudima koji naporno rade”, zaključuje UFC prvak.

Linker
19. travanj 2024 22:39