Junior dos Santos
 Ronald Gorsic / CROPIX
TO BI BIO SPEKTAKL

STIPE MIOČIĆ VEĆ ZNA IME SLJEDEĆEG PROTIVNIKA Borit će se već u prosincu protiv miljenika Zagreba!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2016. 17:15

Ako je vjerovati Junioru Dos Santosu, upravo on bi trebao biti idući izazivač Stipe Miočića, piše Fight Site.

Revanš njihove borbe s kraja 2014. godine trebao bi se dogoditi u prosincu, vjerojatno na UFC 207 eventu, objavio je Brazilac na društvenim mrežama uz zanimljivu fotografiju na kojoj se Stipe Miočić prišuljao Dani Whiteu i Brazilcu pri davanju izjava nakon UFC 203 eventa.

"Ja i Dana White smo radili interview za Canal Combate i pogledajte tko nam se iznenađujuće pridružio. Prvak Stipe Miočić nakon fantastičnog nastupa. Približio se da čuje kako predsjednik govori o borbi Miočić vs. Dos Santos II u prosincu ove godine. LOL. Što vi mislite o tome?", napisao je Cigano.

Simpatični Brazilac koji je oduševio i Zagrepčane na spektakularnom UFC turniru u zagrebačkoj Areni ovoga travnja, pobijedio je Miočića u prosincu 2014. godine. Bio je to rat u pet rundi koj je mogao i drugačije završiti, a mnogi baš zbog te borbe priželjkuju eksplozivni revanš u kojem bi Stipe kao aktualni prvak ovoga puta bio favorit.

Pitanje je hoće li se Dos Santosove želje ostvariti s obzirom na recentni skor (3-3) i činjenicu da u redu izazivača stoji bivši prvak - Cain Velasquez.

Linker
23. travanj 2024 10:51