December 2, 2017 - Detroit, Michigan, USA - September 16, 2017: Francis Ngannou knocks out Alistair Overeem in the first round during UFC 218 at Little Caesars Arena in Detroit, Michigan., Image: 356798998, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Francis Ngannou nokautira Alistaira Overeema

VELIKE NAJAVE

ŠTO JE ODLUČIO DANA WHITE? UFC najavio veliku press konferenciju na kojoj će otkriti ambicizan plan

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.08.2018. u 13:10

 • Predsjednik UFC-a Dana White je u srijedu najavio veliku press konferenciju koja će se održati sutra (petak, 3. kolovoza) u američkom Los Angelesu, piše Fight Site.

  Neće se raditi o “presici” uoči UFC-a 227, koji nam u istom gradu slijedi ovog vikenda, nego će se raditi o PR projektu kojim najavljuju velike UFC priredbe do kraja 2018. godine.

  Press konferencija će se održati u “The Orpheum Theatre” zdanju u LA-ju, a fanovi koji žele prisustvovati ovoj prigodi moraju nabaviti svoju ulaznicu preko sustava “Ticketmaster”. Ovaj, kako ga UFC najavljuje medijski spektakl, će se održati odmah po završetku službenog vaganja za UFC 227.

  Iako u ovom trenutku nema službenih potvrda koje sve UFC zvijezde će se pojaviti na druženju s novinarima i fanovima, čelnici elitne promocije su otkrili da će se raditi o više od 12 imena. One koje ćemo sigurno tamo gledati su Tyron Woodley i Darren Till, sudionici glavne borbe UFC-a 228 u rujnu.

  Špekulira se da bi UFC mogao najaviti i tko će predvoditi veliku PPV priredbu zakazanu za 6. listopada i New York. Taj event će se održati u legendarnom Madison Square Gardenu.

  Iz drugih medija