Screenshot: Instagram
NIŠTA OD VELIKOG OKRŠAJA

TEŽAK INCIDENT U TURISTIČKOM RAJU Jedna od najljepših borkinja svijeta napadnuta i hospitalizirana, zbog težine ozljeda otkazan veliki meč!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2018. 20:43

Popularna UFC-ova borkinja s Havaja, Rachael Ostovich, gotovo sigurno neće sudjelovati na prvom UFC-ovom eventu na ESPN+ platformi koji će se održati 18. siječnja. Lijepa Rachael se trebala susresti s Paige VanZant u jednom od najiščekivanijih dvoboja na tom popisu borbi, piše Fight Site.

No, prema izvještaju koji je objavio TMZ, Ostovich je prije nekoliko dana napadnuta fizički te je radi posljedica napada završila u bolnici. Navodno joj je tijekom napada, od posljedice udarca, puknula jagodična kost. Izvještaj kaže kako je napadač bliska osoba UFC borkinji, no detalji zasada nisu poznati.

U ovom trenutku nije jasno koliko su ozbiljne ozljede i hoće li Ostovich biti spremna za nastup u Brooklynu do kojeg je ostalo manje od dva mjeseca. Ukoliko se zaista radilo o lomu orbitalne kosti, teško je za očekivati da bi se Havajčanka mogla pripremiti do zadanog datuma.

View this post on Instagram

Missin those summer days.....

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

Ostovich trenutačno ima 4-4 u profesionalnoj karijeri, a prije nego što se odvažila prijaviti na “reality show” The Ultimate Fighter, borila se u uglednoj Invicti. Iako nije uspjela zaraditi ugovor s UFC-om pobjedom u TUF-u, na koncu je ipak dobila priliku. U svom UFC debiju na TUF 26 finalu je svladala Karine Gevorgyan prekidom u prvoj rundi.

View this post on Instagram

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

Već u drugom nastupu za elitnu promociju je poražena od Montane De La Rose.

Linker
25. travanj 2024 05:46