Screenshot: Twitter

NIKAD NEMA PREDAJE

TO MOGU SAMO PRVACI! STIPE LEGENDA NE BI MOGAO PODNIJETI I DRUGI TEŠKI PORAZ U TRI DANA Evo kakvu je poruku poslao Vatrenima kad je bilo najteže

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.07.2018. u 12:31

 • “Prvo poluvrijeme je gotovo, možemo mi to! Drugo je naše! Idemo sada! Idemo jako sada!”, poslao je Stipe Miočić poruku u poluvremenu utakmice između Hrvatske i  Engleske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva koje se igra u Rusiji, piše Fight Site.

  “Vatrogasac” je veliki fan hrvatske reprezentacije, a na sam dan meča protiv Daniela Cormiera, protekle subote, je pratio dvoboj Hrvatske i Rusije. Mnogi su pomislili da mu je upravo ta utakmica poremetila koncentraciju jer se radilo o pravoj sportskoj drami u dužini od više od 120 minuta, koja mu je zasigurno iscrpila dio energije uoči vrlo zahtjevnog meča.

   

  Stipe je i jučer bio uz Vatrene navijajući u svom domu u hrvatskom dresu. U poluvremenu je odlučio poslati poruku podrške na svom “Instagram storyju”.

  Iako je od meča protiv Cormiera prošlo tek nekoliko dana, Miočićevo lice se već sada gotovo u potpunosti oporavilo i ne pokazuje gotovo nikakve znakove meča u kojem je poražen prekidom.

  Nema sumnje da će američko-hrvatski borac pratiti i finale protiv Francuske u nedjelju, kada će Hrvatska pokušati postati svjetski prvak u nogometu.

  Nogometna bajka se nastavlja…

  Iz drugih medija