REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus
ATRAKTIVAN DVOBOJ

UFC KREĆE U DOGOVARANJE IDUĆE BORBE CONORA MCGREGORA Predsjednik UFC-a potvrdio: 'Ako se ova dvojica žele međusobno boriti, ja sam za!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2019. 17:52

Najprije je tvrdio da se taj meč neće dogoditi, no sada je promijenio svoje mišljenje. Predsjednik UFC-a Dana White je u četvrtak ponovio kako nema ništa protiv dvoboja između Conora McGregora i Donalda Cerronea. Dapače, on je – ZA!

S obzirom da je nakon sastanka Komisije ovog tjedna jasno da se Irac može boriti već 6. travnja, UFC će pod hitno krenuti u dogovaranje njegovog sljedećeg meča. Cerrone, iza kojeg je sjajan pobjeda protiv Hernaneza, i koji je apsolutni rekorder UFC-a po stažu i pobjedama, se sada čini kao logičan izbor, piše Fight Site.

“Meni se ta borba sviđa”, izjavio je predsjednik UFC-a te je dodao:

“Obojica su već prozvali jedan drugoga. Kauboj je borac koji ne pruža dosadne mečeve, probajte se sjetiti posljednjeg takvog. Odgovor je da takvog meča nema. Upravo je ponovno ušao u top 10 lake kategorije, radi se o ratniku, koji je nedavno upisao nevjerojatnu pobjedu. Što se tiče Conora, on nikada nije odbio meč. Uvijek se borio protiv bilo koga…”

Na koncu je zaključio: “Ako se ova dvojica žele međusobno boriti, ja sam za!”.

Naravno, McGregor najprije treba odraditi suspenziju koja traje do 6. travnja, a mora i platiti globu u iznosu od 50 tisuća dolara što je sitnica za njega. Stoga je jasno da meč McGregor vs. Cerrone nećemo gledati prije UFC-a 236, koji je na rasporedu 13. travnja. Još uvijek se ne zna gdje bi se taj PPV event trebao održati i tko bi ga trebao predvoditi.

Linker
20. travanj 2024 07:58