Screnshot / YouTube
DOSAD NEVIĐENE SNIMKE

'UZBUĐENJE I AGONIJA', UFC OBJAVIO PREGLED NAJZANIMLJIVIJIH TRENUTAKA KOJE SE PROPUSTILI OVE GODINE 'Nas dvojica bi trebali biti prijatelji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2018. 14:22

UFC je izbacio “The Thrill And The Agony” pregled događanja tijekom UFC 231 eventa, odnosno onoga što se zbilo tamo gdje kamere prijenosa nisu zavirile. Neke od najzanimljivijih trenutaka objavili su i na svom Youtube kanalu, prenosi Fight Site.

The Thrill And The Agony inače je naziv video uratka koji UFC na Fight Pass servisu objavljuje nakon svojih PPV evenata, a donosi snimke koje su UFC-ove službene kamere snimile odmah nakon borbi, ali i u svlačionicama, odnosno “backstageu”. Ovaj tip prikaza većinom u prvi plan stavlja emocije, kako samih boraca, tako i njihove pratnje, bilo da je u pitanju ekipa iz kuta ili obitelj na tribinama.

Cijelu epizodu možete pogledati na Fight Pass servisu, dok je UFC na svoj Youtube kanal pustio neke dijelove koji se tiču dvije glavne borbe. Prije svega je zanimljivo pogledati razgovor Maxa Hollowaya i Briana Ortege odmah nakon borbe, gdje se nalazi i ono što je navedeno u naslovu ovog članka.

Pogledajte ovo što vam je UFC ponudio, dok za onaj cijeli video, gdje možete vidjeti puno više od toga, trebali biti korisnici UFC-ovog Fight Pass servisa.

Linker
23. travanj 2024 23:06