Screenshot: Youtube
JAVLJAJU AMERIKANCI

VELIKA VIJEST IZ UFC-A: U AKCIJU SE VRAĆA JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH MMA BORACA NA SVIJETU Odmah je dobio borbu za pamćenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2018. 13:14

Kakva MMA bomba nam je sletjela noćas po hrvatskom vremenu, a objavio ju je “The Los Angeles Time”. Jedan od najpopularnijih MMA boraca na svijetu, Nate Diaz, se vraća u akciju.

Diaz bi se trebao boriti 3. studenog na UFC-u 230 i to protiv Dustina Poiriera. Radi se o priredbi koja će se održati u legendarnom njujorškom Madison Square Gardenu, piše Fightsite.hr.

Očekuje se da bi ova vijest trebala biti potvrđena na današnjoj velikoj press konferenciji koju će UFC održati u Los Angelesu. Nakon što je informacija objavljena od strane navedenog medija, i svi ostali američki ugledni borilački portali su je prenijeli kao pouzdanu.

Diaz (19-11) se nije borio još od UFC-a 202 kada je izgubio većinskom odlukom sudaca od Conora McGregora. Taj meč se dogodio još 20. kolovoza 2016. godine. Tada je borac iz Stocktona zaradio nekoliko milijuna dolara te je odlučio da će neko vrijeme “mirovati” i čekati novu šansu za veliku zaradu.

S obzirom da su propali svi pokušaji da se organizira treći meč protiv popularnog Irca, očito je kako se Diaz odlučio za drugu opciju – Dustina Poiriera.

Njega smo u akciji gledali proteklog vikenda u Calgaryju kada je pobijedio Eddieja Alvareza prekidom u drugoj rundi. Trenutačno ima 24-5 i prema svemu sudeći trebao bi biti prvi legitimni izazivač u lakoj kategoriji.

Poirier je u četvrtak na društvenim mrežama objavio samo ikonicu sretnog čovjeka čime je najavio današnje velike vijesti!

Stilski, ovo je bez sjajan meč, koji će zasigurno opravdati velika očekivanja koja će biti stavljena ispred njega. Obojica ovih boraca su “brawleri” koji obožavaju izmjenjivati udarce što “matchup” čini punim pogotkom.

Linker
19. travanj 2024 09:21