Instagram
MALO SE ZALETIO

VELIKA YOUTUBE ZVIJEZDA MOGLA BI POŽALITI ZBOG SVOJIH RIJEČI Poznati UFC-ov borac voljan mu je odmah ispuniti želju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2018. 23:54

Popularni “youtuber” Logan Paul pokazao je interes za UFC-om i ubrzo dobio poziv za borbu od nikoga drugog doli Sagea Northcutta osobno.

23-godišnja internet zvijezda privukla je pozornost borilačke javnosti nakon što je zajedno s kolegom “youtuberom” KSI-jem odradio amaterski boksački meč. Dvojac je tom prigodom rasprodao Manchester Arenu i prodao oko 800 tisuća PPV prijenosa, a svaki je u džep navodno spremio honorar od 75 milijuna dolara, piše Fight Site.

Paul je nakon prvog od dva planirana boksačka meča na Twitteru spomenuo da bi se volio okušati i u UFC-u.

“Pomisao da bih mogao dobiti meč u UFC-u je jako uzbudljiva. Napokon bih mogao koristiti svoju hrvačku bazu. Ali čujem da neke druge zvijezde žele dobiti moju šaku prije toga.”

Koliko god je Loganov komentar zapravo komičan, UFC-ov velteraš Sage Northcutt odlučio mu je odgovoriti i javno ga pozvao na međusobni obračun.

"Samo mi javi kad budeš spreman za moje ruke", glasila je prozivka Northcutta.

Northcutt (11-2) se u posljednjem nastupu vratio u velter kategoriju i nokautirao Zaka Otowa čime je po prvi put u UFC karijeri upisao tri uzastopne pobjede. Paul (0-0) se nikada nije natjecao u MMA-u, a osim “boksačkog meča” u Manchesteru iskustvo u borilačkim disciplinama mu se svodi na srednjoškolsko hrvanje.

Linker
23. travanj 2024 14:25