Screenshot: Youtube
'GAME ON'

VELIKI GAZDA UFC-A O POVLAČENJU SVOG 'NAJUNOSNIJEG PROIZVODA' 'Ne, Conor zapravo nije u mirovini. Želi se naći sa mnom lice u lice...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2019. 13:21

Dana White je uvjeren kako mirovina Conora McGregora nije stvarna te da će se njegov “najunosniji proizvod” vratiti borbama čim mu uspije ponuditi nešto što će ga zadovoljiti, piše Fightsite.hr.

Predsjednik UFC-a gostovao je u emisiji “Game On! Vegas”, gdje je prošao kroz razne teme. Ona glavna ipak je bila po pitanju Conora McGregora i trenutne situacije s njim. Kako se čini, on je trenutno u mirovini, no White je uvjeren kako je to samo trenutni hir.

“Ne, on nije zapravo u mirovini. Tu jednostavno postoje neke stvari koje Conor želi i mislim da se želi naći licem u lice sa mnom. Odraditi ćemo to u idućih nekoliko tjedana i doći do rješenja. Gledajte, sumnjam da smo ikome pružili više respekta nego njemu. Osim toga, zaradio je gomilu novaca”, rekao je.

Problem je nastao kod toga kad je Conoru McGregoru odbijen zahtjev za udjelom vlasništva u promociji. UFC je poprilično čvrst oko stava kako mu tako što neće dozvoliti. McGregor je nakon toga povukao potez o kojem smo se prije tjedan dana raspisali. I White kaže kako mu po tom pitanju neće pomoći, ali vjeruje da će pronaći rješenje te da će se ovaj i dalje boriti.

“Zapeli smo tu gdje on traži dio vlasništva nad promocijom i to je to. Ali, pogledajte situaciju u košarci. Michael Jordan nikad nije imao vlasništvo nad dijelom lige i lista tako ide u nedogled. Conor je jako vrijedan za ovaj sport i za naš brand, UFC. Bit će teško, ali vjerujem da postoje drugi načini za usrećiti ga. UFC će postojati dugo vremena nakon Conora McGregora, Dane White i svi ostalih”, objasnio je.

Pametna je odluka Whitea i UFC-a da ovdje ne dozvole Conoru McGregoru ono što on želi. Kolika god bio zvijezda, uvođenje istog u vlasničku strukturu bilo bi svojevrsni apsurd i UFC si to nikako ne smije dozvoliti. Što će drugo smisliti da bi Irca ipak nagovorili na nastavak borilačke karijere? Svakako će biti zanimljivo popratiti.

Linker
25. travanj 2024 23:14