screenshot

SLUŽBENO

VELIKI PRIJATELJ MIRKA FILIPOVIĆA DOBIO HRVATSKO DRŽAVLJANSTVO 'Od sljedeće borbe za vikend se borim za Hrvatsku!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.03.2019. u 17:33

 • Japanac Satoshi Ishii (32), inače veliki prijatelj Mirka Filipovića, od danas se službeno može zvati hrvatskim borcem. Dobio je državljanstvo, time se pohvalio na Instagramu, odmah otkrivši kako će već od subotnje KSW borbe nastupati pod zastavom svoje nove domovine, piše Fightsite.hr.

  Ishii je prvi put u Hrvatsku stigao u veljači 2017. godine, a nedugo nakon toga je odlučio kako će se za stalno preseliti u Zagreb. S vremenom je kupio stan te pokrenuo proces dobivanja državljanstva. Njega je sada dobio te se na Instagramu pohvalio svojom novom putovnicom.

  Nakon što je posljednjih nekoliko borbi do kaveza odlazio noseću zastavu Hrvatske te je njome slavio svoje pobjede, sad će nju moći imati i kraj svog imena te će moći biti predstavljen kao borac iz Hrvatske. To je uostalom sam najavio tekstom uz objavljene fotografije te je svima zahvalio.

  "Od sljedeće KSW borbe za vikend borim se za Hrvatsku. Hvala svima na podršci", poručio je Ishii na svom Instagram profilu.

  Prvu priliku da bude predstavljen kao borac iz Hrvatske, Ishii ima već ove subote, kad će debitirati u kavezu poljskog KSW-a. Tamo ga čeka borba protiv bivšeg teškaškog prvaka te promocije, Fernanda Rodriguesa. Onda mu slijedi šest tjedana pauze, odnosno priprema za novu obranu KSW naslova. Satoshi je naime najavljen za nastup 4. svibnja u Odžacima.

  Tagovi
  Iz drugih medija