Screenshot: Twitter
INTRIGANTNA TEMA

VELIKI ŠEF UFC-A OTKRIO EKSKLUZIVU: DONALD TRUMP NIJE MOGAO VJEROVATI ŠTO SE DOGODILO HRVATSKOM PRVAKU! 'Pitao me - jesi ti ovo očekivao? Ja nisam!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2019. 18:43

Predsjednik Dana White je dva dana prije kraja 2018. godine odradio intervju s poznatim tabloidom TMZ Sports. U tom je razgovoru progovorio o nekoliko intrigantnih tema, a jedna je bila i “nesuglasica” s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, piše Fight Site.

Od ranije je poznato kako su White i Trump prijatelji, a čelnik UFC-a je bio jedan od rijetkih ljudi iz zabavne industrije koji je u predsjedničkoj kampanji podupirao kontroverznog poduzetnika. Dvojac se povremeno čuje te razgovaraju o raznoraznim temama. Oko jedne se nisu složili. Ili da budemo precizniji, Trump mu je prigovorio radi načina na koji DirecTV nudi UFC evente.

Screesnhot: YouTube

“Nekada me zove. Zadnji put kada je bio zaluđen nekim mečem je bio dvoboj između Cormiera i Stipe. Jer nije vjerovao da Cormier može pobijediti u tom meču. Uletio mi je: Jesi ti to očekivao jer ja nisam? Nije mogao vjerovati da ga je Cormier nokautirao”, otkrio je White.

Naravno, radi se o meču na UFC-u 226 u kojem je Daniel Cormier postao dvostruki prvak prošlog ljeta u Las Vegasu. I zaista, analitičari, većina borilačke javnosti, pa čak i “bookmakeri” su bili na strani američko-hrvatskog borca. Kao što je očito bio i američki predsjednik Donald Trump. Na koncu je neopreznost “Vatrogasca” koštala poraza i gubitka pojasa.

I drugi dio razgovora je vrlo zanimljiv. Naime, White je otkrio kako mu se Trump požalio zbog poslovnog modela i usluge na DirecTV-u.

“Naručio je event na DirecTV-u, ali neke stvari su se izdogađale i nije mogao gledati do kraja borbe. Morao je riješiti neke predsjedničke obaveze, valjda. Kada se vratio gledati meč nekoliko dana kasnije, borbe više nije bilo. I onda mi je rekao: Pa, ako sam naručio borbu, zar ne bi ona trebala biti tamo kada god je ja želim pogledati? Ja sam mu odgovorio da je vjerojatno u pravu i da je to nešto na čemu moramo poraditi s DirecTV-om”, zaključio je predsjednik UFC-a.

Linker
20. travanj 2024 07:36