REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus
ZANIMLJIVA IZJAVA

VELIKI ŠEF UFC-A OTKRIO NAJVEĆU MANU CONORA MCGREGORA 'On je nevjerojatan, a da nema tog detalja bio bi savršen...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2018. 09:11

UFC je trenutačno nezamisliv bez Conora McGregora. On je njihova jedina mega zvijezda koja je sposobna prodati više od 1 milijun PPV prijenosa. Pa su upravo iz tog razloga spremni učiniti bilo što da bi ga zadržali. To uključuje i toleriranje raznih njegovih nepodopština, ispada, pa i napade na autobus pun UFC boraca…

U razgovoru za Barstool Sports podcast, šef UFC-a Dana White je otkrio koji je najteži dio odnosa s UFC-ovom mega zvijezdom, prenosi Fightsite.hr. Zanimljivo, White nije istaknuo jednu od mnogo ozbiljnijih mana, nego je istaknuo da mu smeta što Irac nikada ne stiže na vrijeme.

“Je li teško poslovati s Conorom? Da, ali on je vrijedan truda”, izjavio je White te je dodao:

“Ako me ljudi pitaju što je najveći problem u poslovanju s njim, ja im kažem da je to njegovo kašnjenje. Nikada se ne pojavi na vrijeme.”

“Notorious” to naravno čini namjerno jer se najveću zvijezdu uvijek najduže čeka. No, uoči konferencije za UFC 229 je pretjerao s obzirom da su ga Khabib Nurmagomedov, baš kao i čitava UFC mašinerija, čekali gotovo pola sata. Rus se ustao i otišao!

“Osim tog detalja Conor je nevjerojatan. On je vrlo zabavan lik za družiti se, presmiješan je, sjajan je borac i vrlo je atraktivan za gledati. Da se pojavljuje na vrijeme, bio bi perfektan. Bio bi savršen”, divi se White svojoj zvijezdi.

“Mi smo globalni sport, kada organiziramo press konferencije, one se emitiraju i na televizijama. Svi su spremni, a onda se Conor ne pojavi narednih 30 minuta. Tako da moramo popunjavati taj prostor, zabavljatai ljude i moliti ih da ostanu. To je nekada teško”, zaključio je predsjednik UFC-a.

Zanimljivo, u turbulentnom odnosu McGregora i UFC-a, bilo je puno gorih incidenata i kriza od kašnjenja. Sjetimo se što se dogodilo kada je Irac odlučio odraditi boksački meč protiv Floyda Mayweathera i čitave drame koja je uslijedila jer je u jednom trenutku čak otišao u mirovinu. No, White je toliko opijen milijunima koje mu “Notorious” donosi da mu je uspio pronaći tek jednu manu. Kako simpatično…

Linker
26. travanj 2024 14:31