Screenshot
ZASLUŽIO JE SVAKI DOLAR

VETERAN DOBIO NAJVEĆU PLAĆU I POKORIO KONKURENCIJU 'Kauboj' pobijedio svoj bivši tim i zaradio pravo malo bogatstvo u Denveru!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2018. 21:39

UFC je odradio sjajan posao u Denveru svojom 139. Fight Night priredbom koju smo pratili protekli vikend. Bila je to večer vrhunskih mečeva i velikih preokreta. Najveći je ostvario Yair Rodriguez koji je uspio sekundu prije kraja nokautirati Chang Sung Junga koji je bio u bodovnoj prednosti, piše Fight Site.

Ipak, najviše zasigurno slavi veteran Donald Cerrone koji je pobijedio i Mikea Perryja, ali i svoj bivši tim – Jackson-Wink borilačku akademiju. “Kauboj” je Perryja pobijedio “armbarom” pritom mu slomivši ruku.

No, tko je bio najveći dobitnik kada govorimo o honorarima? Ponovno veteran Cerrone.

On je zaradio 320 tisuća dolara za nastup i pobjedu, 50 tisuća bonusa za sjajnu predstavu i 20 tisuća od Reeboka. Ukupno je nakon Denvera bogatiji za 390 tisuća dolara.

Drugu poziciju po zaradi je osigurao Yair Rodriguez. On je zaradio 104 tisuće za pobjedu protiv Junga, 100 tisuća bonusa za nevjerojatnu predstavu i 5 tisuća od Reeboka. Zbrojeno je to čak 209 tisuća dolara.

Linker
19. travanj 2024 19:14