Screenshot
PROGNOZA ZA MMA HOUR

VIDEO: BIVŠI UFC-OV PRVAK ODAO VELIKO PRIZNANJE STIPI MIOČIĆU Hrvatovom izazivaču i njegovom velikom prijatelju ove se riječi neće nimalo svidjeti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2018. 22:08

Iako je prvotno bio razočaran što mora još malo pričekati na svoju priliku, Fabricio Werdum sada tvrdi da je borba između Stipe Miočića i Daniela Cormiera sasvim logičan razvoj događaja.

Bivši UFC-ov prvak i čovjek kojeg je upravo Stipe detronizirao pred nešto više od 40 tisuća njegovih fanova u Brazilu sjeo je nedavno s čelnicima UFC-a i postigao dogovor kojim su ‘zakopali ratnu sjekiru’. Naime, promocija je Werduma ponovno angažirala kao stručnog komentatora za španjolsko područje, a uz to mu je i za 17. ožujka sredila borbu protiv Alexandera Volkova.

Potezi su to koji su privremeno smirili Brazilca koji i dalje cilja na UFC-ovo zlato te samim time i pozorno prati sve što se događa oko ‘superfighta’ u kojem ćemo gledati Miočića i Cormiera.

Upitan da prokomentira sudar prvaka, ‘Vai Cavalo’ je gostujući u ‘The MMA Houru’ prednost dao aktualnom teškaškom prvaku za kojeg predviđa drugu u nizu pobjedu sudačkom odlukom, piše Fightsite.hr.

“Želim gledati tu borbu. Naravno da sam htio biti prvi na redu, ali za UFC-ov posao i za fanove je ovo puno bolje. Razumijem taj dio posla. Nešto ranije sam bio razočaran kada sam to čuo, ali nakon razgovora s Danom Whiteom sam shvatio da je ovo puno bolje za UFC, a ja se nadam kako sam idući na redu nakon moje sljedeće borbe.

Screenshot: YouTube

Volim Cormiera, on mi je već jako dugo dobar prijatelj. Prije je bio samo hrvač. Već sam pričao o tome kako sam ga jednom rušio tri puta. I on je pričao o tome. On je bio hrvač, ali sada je puno kompletniji borac. Ima dobar boks, hrvanje i jiu-jitsu, ali mislim da Miočić ovo pobjeđuje odlukom sudaca”, prognozirao je jedan od najuspješnijih teškaša u povijesti pa zatim i istaknuo da se zbog želje za revanšom više nada Stipinoj pobjedi.

Linker
25. travanj 2024 02:52