MMA

VIDEO: BORILAČKI SVIJET U ŠOKU Umro jedan od najpopularnijih boraca - 'nježni div' Kimbo Slice!

AUTOR:
 • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.06.2016. u 15:04

 • Jedan od najpopularnijih MMA boraca, Kevin ' Kimbo SliceFerguson sinoć je preminuo u 42. godini života. Njegov American Top Team prenio je ovu tužnu vijest iako točan razlog smrti nije poznat. Kimbo je u teškom stanju bio prevezen u bolnicu blizu Coral Springsa, a doktori mu nažalost nisu uspjeli pomoći, sumnja se na zatajenje rada srca.

  Kevin Ferguson se od 2015. godine borio u organizaciji Bellator u kojem se pripremao za svoj idući okršaj protiv Jamesa Thompsona u londonskoj ' O2 Areni'. Ovaj ljubimac publike i svih obožavatelja MMA-a svoju je posljednju borbu odradio u veljači protiv Dhafira Harrisa u kojoj je slavio nokautom u trećoj rundi, ali borba je na kraju bila poništena nakon što je utrvđeno kako je koristio steroide zbog čega je zaradio tromjesečnu suspenziju.

   

  - ATT obitelj i Južna Florida danas su izgubili legendu, počivao u miru Kimbo - poručili su iz American Top Teama.

  Osim njegove momčadi priopćenje o smrti dao je i predjsednik Bellattora ScottCoker.

   

  - Svi smo u šoku zbog preranog gubitka Kimba Slicea, on je bio voljen čalanBellatorove obitelji. Imao je veliku karizmu i bio je jedan od najpopularnijih boraca u sportu. Imao je osobnost koja je bila veća od sporta. Izvan oktogona je bio velik prijatelj, nježni div i posvećeni obiteljski čovjek.

  Kada je profesionalna karijera u pitanju, Slice je ostvario omjer 5-2. Valja napomenuti kako je istaknute pobjede upisao nad legendama Tankom Abbotom iKenom Shamrockom.