Screenshot (YouTube)
STRAŠAN UDARAC

VIDEO: BRUTALAN NOKAUT OBILJEŽIO UFC-OVU PRIREDBU Poslao ga u drugu dimenziju: 'On je čudovište, uvijek ga je zabavno gledati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 10:35

Justin Gaethje nokautirao je Jamesa Vicka u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 135, a oružje kojim je to učinio bila je njegova desna šaka, koja je zapravo završila posao koji je započela lijeva.

Gaethje je odradio borbu kakvoj su se nadali svi njegovi navijači koji žele od njega vidjeti uzbudljivu borbu, ali i borbu gdje ipak neće srljati od prve sekunde na sve ili ništa. Ovog puta Justin je imao vidljivu taktiku, koju je povezao na svoj ofenzivni pristup borbi. Nije srljao, pametno je primio udarce koje je uputio Vick, a onda je pronašao savršen trenutak za izvesti pripremljeni napad, piše Fight Site.

U pitanju je 1-2 kombinacija koju je pokrenula lijeva ruka, čija je funkcija bila napraviti prostor, odnosno otvoriti Vicka za udarac desnom, koji ga je poslao na pod. Borba je odmah bila prekinuta, što je zapravo bila jedina pametna odluka, jer Vick još neko vrijeme nakon toga nije mogao doći “k sebi”, odnosno još je neko vrijeme trebalo ljudima oko njega da bi mu objasnili što se dogodilo.

Ovakav Gaethje opasnost je za svakog borca UFC-ove lake kategorije. A znate što? Hrvati u UFC-ovom kavezu još nije niti počeo, a on je prije svega hrvač. Ponovno smo uzbuđeni oko Justina i njegovih idućih nastupa.

MMA zajednica oduševljena nokautom Justina Gaethjea

Gaethje (19-2) je u glavnoj borbi večeri UFC Fight Night 135 priredbe u Lincolnu nokautirao Jamesa Vicka (13-2) u prvoj rundi za manje od minute i pol borbe.

Jedan od najuzbudljivijih boraca na rosteru tako se vratio na pobjedničke staze nakon što je poražen prekidom u krvavim ratovima s Dustinom Poirierom i Eddiejem Alvarezom.

Kolege borci reagirali su na sjajnu pobjedu Gaethjea putem društvenih mreža:

Khabib Nurmagomedov: “Gaethje je čudovište, uvijek ga je zabavno gledati.”

Dennis Bermudez: “Brutalno… brutalno.”

Gilbert Burns: “Laku noć, wow!”

Max Griffin: “Nije trebao pričati toliko sranja.”

Corey Andersin: “Jeboteeee! Gaethje s brutalnim nokautom! To mora da mu je četvrti bonus u četiri borbe!”

Jordan Rinaldi: “Wow! Brutalno!

Sean Spencer: “Wow! Znao sam da se ovo može dogoditi, to je borba. Ali nisam to zaista očekivao. Čestitam Gaethjeu! Vick će se vratiti!”

Linker
24. travanj 2024 22:42