Screenshot: Facebook
OKRŠAJ ZA POVIJEST

VIDEO: CIJELI BORILAČKI SVIJET PRIČA O MEČU GODINE Pogledajte prve javne treninge Stipe Miočića i Francisa Ngannoua!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2018. 13:31

U srijedu prema američkom vremenu, glavne zvijezde nadolazećeg UFC-a 220, koji nam slijedi ovog vikenda u noći sa subote na nedjelju 21. siječnja u Bostonu, su odradile otvoreni trening za javnost, piše Fight Site.

Pred novinarima i ostalim znatiželjnicima UFC je predstavio UFC prvaka u teškoj kategoriji Stipu Miočića, njegovog izazivača Kamerunca Francisa Ngannoua, šampiona u poluteškoj diviziji Daniela Cormiera i prvog izazivača te divizije Volkana Oezdemira.

Očekivano, najviše zanimanja je bio za francusko-kamerunskog izazivača čiji se trening s posebnim nesrpljenjem iščekivao. Ngannou je sa svojim trenerom odradio nekoliko rundi uglavnom boksačkog treninga na fokusere.

Svaki jači njegov udarac gledatelji su ispratili uzdahom, a u čitavu predstavu se uključio i teatralni trener, koji je namjerno “letio zrakom” kada bi ga njegov učenik udario fingiravši nadrealnu snagu. Sve u svemu Ngannou nije pokazao neki poseban napredak u svojim ručnim udaračkim tehnikama u odnosu na prikazano na javnom treningu uoči meča s Overeemom.

Ulazak Miočića u ring je bio popraćen “let’s go champ” povicima i skandiranjem “Stipe, Stipe”. UFC prvak je sa svojim udaračkim trenerom također odradio nekoliko udaračkih rundi na fokusere. Stipe je kao i uvijek bio oštar, fokusiran i vrlo jednostavan, ali učinkovit u svojim tehnikama. Za razliku od Ngannoua, Miočić se puno kraće zadržao u ringu.

Linker
20. travanj 2024 07:28